rånad

jag har blivit rånad av stadium. har nämligen nu köpt mig ett par riktiga spinningskor. 799:- kostade dom. nästan 800kr och det va typ dom billigaste somjag kunde hitta. dom va inte ens rosa med nån annan rolig färg på. nix pix det fanns inte. det va som att komma fram till den svarta hyllan. alla va typ svarta och grå. sååå tråkigt. och så dyrt tyckte jag. det va inte ens rea på nån. men som tur va så hade jag ett presentkort. men nu jävlar hoppas jag på att jag kommer och kunna cykla dom en idiot. annars kommer jag personligen att åka tillbaka till butiken och slänga skon i huvudet på första bästa pesonal jag ser ;).  men för att kompensera det fruktansvärt tråkiga och dyra inköpet av svart/grå svindyra skor som jag för övrigt hoppas att jag kommer och kunna annvända i sisådär 20-30 år. så köpte jag även två nya tränins linnen från nike :) då kändes det mycket bättre. dock ej  bättre vid kassan men hon som stod i kassan va så glad och trevlig så det kändes lite bättre. 
 
men innan det så va jag uppe med tuppen. eller nja inte riktigt. men vid 07:15 i alla fall. åt en stadig gröt frukost och ladda för att åka till gymmet och träna. väl på gymmet och i träninssalen så va det varmt det va inte bara varmt det va ovanligt jätte varmt. så det blev att köra bahamas bodypump och efter det bahamas grit cardio. båda passen gick bra men det va sjukt jobbigt. och det känns som att griten bara blir jobbigare och jobbigare men det är nog för att man orkar lite till och för att man vill ta i lite mer. men det är ju bara sååå kul. ja nu i efterhand i alla fall. inte när man precis håller på och man känner att bara snälla död mig nån jag orkar inte mer. haha då är det latmasken som pratar och bestämmer ;).
 
men efter det åkte jag som sakt va vidare in till stan och till stadium. efter det blev det bara hemgång ta det lugnt och kolla på tv. försökte och göra lite nytta som att städa och sånt tråkigt. sen blev det att inta soffläget.
 
om jag nu ska gå tillbaka till dessa spinningskor som jag har köpt. så va det inte bara att köpa ett par och sen tuta och köra. nix pix. man måste köpa några clips till som jag som tur va gjorde när jag va där. men ja sen skulle dom ju monteras oxå. bruksanvisningen fanns det ju mer att önska om. den bokstavligen talkat sög. va göra. googla. efter ett bra tag av googlande och läsande och kollade i kartongen och på skorna och sen på clippsen. tillbaka på skorna sen på datorn och sen till clippsen igen och tillbaka på skorna. sen efter lite om och men så fick jag tillslut dit dom där jäkla clipsen. jippi jag lyckades =)
 
idag blev det att köra mitt cross training pass i haninge och det va sådär jäbbigt som det ska vara. men alla stationer gick bra. i morgon blir det jobb och sen stallet. jag ska jobba hela veckan +lördag så blir till att jobba 6 dar i rad. men nu ska jag bara inta soffläget och bara ta det lugnt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0