träning+fredag

som rubriken säger kan det bli bättre :) jag började min dag med träning och japp det är fredag. helt underbart :). klockan ringde dock på tok absolut för tidigt. det va kallt som i en frysbox men solen hade börjat och sakta men hyfsat säkert arbeta sig upp över min förortsbetong. jag tog mig ner till bussen som i dvala. ett under att jag hade sportbhn där den skulle sitta och inte på huvudet och att byxerna inte satt bak o fram. haha lite som emma tvärtemot som satte byxorna på huvudet och tröjan som byxor. lite som lena när hon va liten sa man nej gjorde hon det i alla fall. ja men i alla fall jag började med frukost nr:1 på bussen. tog mig in till sats på medis och när jag hade tagit mig ner till omklädningsrummet som för övrigt va hos herrarna idag. ja såklart så va herrarna hos damerna ;). men ja när jag står där och dressar av mig både jacka, mössa, vantar, täckkjol ja allt så ser jag nån mitt emot mig så tycker jag att nej men det är nått bekat över människan som står där borta. jag ser hur hon kollar på mig och jag kollar lite till och sen är det som att nån har tänt en lampa. men gud det är ju cillan. haha samtidigt som jag säger nej men hej där. haha jag såg ut som ett lik. klockan är 06:30 jag är super trött och absolut ingen smink. 
 
haha vi såg båda ut som två lik. men det skulle snart bytas ut emot svett. vi skulle nämligen båda två va med på cykel passet på 45 min. idag va inte ida där (som brukar köra det passet) hon är uppe och åker skidor. trevligt för henne. så idag va det en anna kille som körde passet men det gick så bra så. dock kände jag att jag inte tog i lika mycket som jag ville och brukade. bara för att han körde ett annat program och det kunde jag inte och viste inte vilket motstånd som jag skulle ha och hur länge vi skulle köra i det motståndet. men ja det va ju inte så att jag promenixade mig igenom passet nej nej. jag tog i och trampade på som om jag va jagad av ett lejon. skorna satt som en smäck och är sjukt nöjd med mitt inköp :). sen blev det duschning och till fixning för arbete.
 
såg naturligtviss till att jobba så många timmar som möjligt. 09:00-19:00. varför inte lixom. sen blev det hem äta lite och sen kolla på tv. i morgon blir det arbete och innan det ett löp pass hade jag tänkt :).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0