trött

usch nu är jag både trött och frussen. vill bara ligga i soffan och sova men ska försöka och hålla mig vaken en liten stund till. jag började min dag idag med ett cykelpass på 45 min på sats medis. detgick bra tyckte jag. jag försökta   och ta i och köra på. benen brann av mjölksyra och träninsvärk svetten sprutade och andningen ska vi inte ens tala om ;). sen åkte jag till jobbet och krigade till kl:19 då ja äntligen fick åka hem.
 
vad har jag mer gjort under veckan. i onsdags så tränade jag och körde som vanligt mitt Grit Strenght pass och innan det mitt SatsPowerStep. men det som inte va som vanligt va koreografin. det va nytt på båda. jag tycker ju att det va svårt nog att hänga med på stepuppen. haha nu blev det ennu svårare. nu kände jag mig nästan som i början när jag hoppade upp med fel ben och skuttade åt fel håll och ja allt sånt. men jag lyckades få upp både puls och svett. Griten va oxå ny och det blir samma sak där. att först kollar man vad instruktören gör sen försöker man och hänga på men man är alltid lite efter och måste först komma och sen göra. men ja det va ju ingen räkmacka precis. hahahaha. men kul :)
 
torsdags blev det bodypump och det kändes bra. jag kämpade på. lassade på mer på axellåten och gjorde alla armhävningar på tå. ja se ordet TÅ dock tror jag inte att jag han med att göra så många som man skulle göra men ändå.. jag gjorde dom på TÅÅÅÅ. när jag började träna kunde jag göra en halv. haha jag kom ner men inte upp. nu kommer jag både ner och sen upp igen :). grymt jävla stolt =).
 
haha sen har vi kommit fram till två saker på jobbet. att jag ett är pigge piggsvin. haha bara för att jag inte tycker om närkontakt. jag visar ganska tydligt när folk kommer för nära. haha speciellt på mornarna när vi ska sitta i soffan och jag hoppar minst två meter när nån annan oxå ska sitta där. hahaha sofia skrattar fortfarande åt det. jag typ flög bort och kollade samtididgt på henne med ett hur nära hade du tänkt och sitta igentligen. haha jag är ingen människa man bara kommer fram och kramar utan jag står där med mina pigge piggsvins sylvassa taggar utåt. haha jag skrev till och med ut min igelkotts dikt ;).
 
nummer två som vi har kommit fram till det är att jag är vanheden i jönssonligan. ni vet han som har kavaj och går runt och sträcker ut på armarna. och ja det är just precis därför som jag kallas för vanheden. men det är så man måste göra när man har kavaj och man ska upp med armarna. som när jag ska justera en båge som sitter på kunden så måste jag ta upp armarna och för att få upp armarna måste man få upp kavajen och då får man göra en vanheden ryckning för att få upp armarna. när man ska lyfta, bära, stapla ja typ allt som inte är putsning eller bara stå och se glad ut. ja då måste kavajen fixas till med en vanheden ryckning :)
 
imorgon blir det träning på morgonen ska köra både bodypump och sen direkt efter det Grit Cardio. då jävlar blir det till att svettas ;). sen ska jag in till stan och shoppa lite på stadium hade jag tänkt. och jag funderar seriöst på att köpa mig ett par spinningskor. sånadär som man klickarfast och som man typ aldrig kommer loss ifrån. utom kommer och få äta, sova och träna på den cykeln som man väljer och hoppa upp på. anledningen till att jag funderar på att köpa ett par. är för att jag cyklar ca 2 gånger i veckan och för att man kan få ut mer av sin cykling och där utav mer av sin träning med ett par spinningskor. bara för att du får ett bättre pendelvarv och för att du får mer hjälp och kraft hela varvet runt och framför allt när du ska trampa upp. så ja jag ska åka och kolla och har såklart googlat lite. det känns som att om man ska cykla regelbundet så är ett par spiningskor bra och ha. jag kommer ju att kunna använda dom sjukt länge efter som dom lär ju inte slitas så mycket efter som dom typ aldrig kommer och se varken dagsljus, regn, snö eller inte ens lite blåst. kankse möjligtvis lite svett stänk. men det är nog allt ;). det är inte som springskorna som får va med och lite allt möjligt och ganska många tuffa löprundor i skogen. så ja det ska jag kolla på i morgon.
 
men först en skönhetssömn för att ladda batterierna :)
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0