1 maj

idag har vi första maj. jag är tro det eller ej men ledig :). det har vart helt underbar. jag har inte gått i nått mils långt demostrations tåg och klagat på en det ena och en det andra. nej alldeles för negativt för mig. nej jag har vart och tränat i stället :). mycket roligare. jag åkte till sats medis och körd ett 55 min långt spinningpass. det gick bra. haha jag överlevde. brukar ju oftast bara köra 45 mins långa pass så känner mig alltid lite små nervös när det är dax för 55 min. det är lixom 10 minuter till av blod, svett och tårar. kommer jag och klara det eller kommer jag och ramla av cykeln efter 45 min. så att den kära instruktören får rinda in tjejer från receptionen som får komma ner ja kanske inte bara hon. utom hon får innan hon kommer ner hämta två muskel knuttar till killar som får komma med ner till cykelsalen hugga tag i varsin arm om mig och bära/släpa mig ut ur salen och lägga mig på andra sidan av glasdörrarna tills jag har legat där så länge att jag kan klara av och resa på mig och gå in till duscharna.
 
men än så länge så har detta inte behövs. men det är väll bara en tidsfråga ;). efter mitt cykelpass så åkte jag hem. det va jag och 10000 till på bussen. vafan ska alla åka med just denna buss. jag vill ju bara sitta ensam på mina två säten och slicka mina sår. men nej. det blev att sitta som en pinne rakt upp och ner och titta ut igenom rutan.
 
vad gjorde jag sen då. jo solen stod ju högt på himmlen. det blåste lite men det va så lite så. jag vill ut. här kan jag inte bara sitta inne och rutna. vad kan man göra ute. springa i skogen. jaaaaaaaa :) wiiiiii. av med dom gamla svettiga träningskläder på med nya torra fräscha träningskläder. på med skorna och tog dom första spring stegen. men fy fan vad tungt det är. benen känns som två trästockar som är så stela och orörlika som dom bara kan vara. efter nån kilometer så kändes det lite bättre. men jag hade ju bestämmt mig redan innan jag gav mig ut för att springa. att idag så ska jag springa för att jag tycker att dte är kul och inte för att springa snabbt. jag sprang på och trodde ett tag i en jobbig uppförsbacke att jag sprang baklänges. haha hade dessa söndagsjoggade killar vart ute idag hade dom switchat om mig utan problem och stängt grus på mig. typ som jag gjorde igår. 
 
men jag sprang som sakt va inte på tid och inte för att springa mitt fortaste. utom för att jag kan. bara känslan av att jag kan springa igen är helt underbar. så jag sprang på och tog det mest bara lugnt och njöt av att vara ute i solen. okej det ska erkännas att det va fruktansvärt jobbigt och benen kändes som att dom skulle gå av. eller ja dom va så stela så det skulle nog mycket till för att dom just skulle gå av. men ja det va tungt. 
 
igår när jag va ute och sprang så sprang jag min 5km runda på 28min. det tycker jag är ganska så bra. eller jag va nöjd skulle man kunna säga. med tanke på att jag inte har sprungit i skogen på jätte länge och att det går upp och ner som ett dragspel. sen måste man ju typ stanna på vissa ställen för att klättra över, under och igenom lite träd. och sen sätta fart igen. sen har jag inte kunnat springa ordentligt under halva vintern pga skador åkte på en överandsträgning i vänster vad och va tvungen att ta det jätte tråkigt lugnt över nästan hela vintern. har bara kunnat gått och det är ju såå mycket tråkigare när man vill springa.
 
vad jag sprang på för tid idag ja det vet jag inte för jag kollade inte vad klockan va när jag stack iväg. men nu vill jag ju bara springa hela tiden. men jag måste verkligen måste tänka på att ta det lugnt och inte springa för många dagar i rad för jag vill ju inte bli skadad igen.
 
men nog pratat om min springning. haha inte för att jag har så mycket mer att skriva om så bästa att sluta.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0