bodybalance

igår va tanken att jag på morgonen skulle köra ett svettigt men roligt cykelpass på morgonen. men som alltid detta hemska ord men. ja det förre kommer allt för ofta i mitt liv. tanken va god ja men så blev det ju inte. nej för jag har kännt mig lite irriterande småkrasslig till och från. i tisdags kväll va det mest till. jag hade ont i halsen snoret täppte till näsan när jag låg ner och jag kände att jag började och bli hes. så under natten blev det värre för när jag vaknade 05:10 av klockan och skulle ta en ton på morgonen så gick det typ inte halsen va inte bättre och snoret ja det va på sin plats. jag fick inse att nån cykling det tror jag inte att vi börjar morgonen med.
 
fick inse mig besegrad av baktilus och somnade om i stället. vaknade sen och kände mig sådär. men allt brukar bli bättre bara man kommer upp från sängen. snoret kan rinna ner till fötterna och man kan hosta upp denna jävla slemklump som har bildats under natten. så åkte till jobbet med en något mer wiskey inspererande röst än vanligt och krigade på. men jag kände mig pigg det va mest bara rösten och inte va med mig idag. vist jag hostade lite men hade inte ont i varken huvudet eller halsen och då känns allt mycket bättre. men rösen hade jag inte riktigt med mig. men jag tycker att den blev bättre under dagen. att va tyst i mitt yrke ja det är som att inte behöva ta hand om barn när man jobbar på dagis. det vill säga helt omöjligt ;).
 
sen efter jobbet så på onsdagar så brukar jag ju köra min onsdags grit. men just idag så jobbade jag till 19 och då hinner jag inte (kankse som tur va just idag) så jag åkte till sats haninge i stället och körde ett bodybalance pass. det är ett betydligt mycket mer lugnare pass där det mer går ut på att finna sin egen balans (som man inte har) och göra en massa träd, hund och krigare övningar. det är en ganska så skön och avslapnande träning. tänkte att det kanske kunde göra mig till en mer lung, harmonisk och balanserad människa. ja om det nu går. men det är inte helt lätt måste jag ju säga. för jag är varken vig eller har nån balanse. så när man ska stå i trädets position så känner jag mig mest som trädets löv. jag flaxar och vinglar med både armar, händer och ben så att jag mer ser ut som en kråka som försöker och lämna trädet. men som tur är så brukar jag välja platsen längst bak i ett hörn så att jag inte stör dom andra deltagarna med mitt flaxande där dom står som ekar i salen. den sista övningen är jag absolut bäst på. man ska bara ligga ner och blunda. eller vänta. vad tråkigt det blev nu. måste man blunda. jag undrar om dom andra oxå blundar. sneglar på dom andra. ja dom ser ut att ha gått i ide. vadå ska vi bara ligga här och göra vadå. ingenting... tråkigt...nej men anna det är nu du ska slappna av hitta ditt inre lugna och harmoniska jag och bara ta det lugnt. andas in och andas ut. inte somna....
 
idag när jag vaknade. tog sovmorgon och kände mig pigg när jag vaknade. inte alls så snorig och som i går. blev att åta frukost i lugn och ro för att sen ge sig ut och springa en runda i skogen. för ja det vill jag ju göra, jag hatar att bli klasslig för jag har så många saker som jag vill göra som man kankse inte kan göra om man blir sjuk. som att träna. att träna och va sjuk är ingen bra kombinatin. men än så länge har jag bara vart lite små irriterande klasslig.
 
men oj vad härligt vart med va ute idag. helt underbart. hade linne och en tröja på mig. tröjan fick jag plocka av mig nästan innan jag kom till skogen för att sen fortsätta och springa. det va ett hekt underbart varmt och härligt vår väder :). själva rundan gick super bra. kände mig pigg och kry i benen och kunde springa på men försökte tänka på att springa för fort efter som jag inte är helt 100. efter rundan blev det att gå en promenix extra innan jag gick hem. eller man kan gå två olika vägar hem från skogen. anntingen den korta vägen samma väg som jag kommer dit. eller så kan man gå den längre vägen. då går man på nån grusväg så man kommer ut till svartbäcken och sen går man därifrån och hem. den tog jag idag. det va så härligt :).
 
nu äter jag svenska jordgubbar och keso innan jag ska ner till ica och handla lite mat. 
 
men ha det så bäst och ge dig ut i det fina vädret och ät glass för det ska jag göra =)
 
finns så mycket energi här ute i skogen som man bara kan plocka med sig hem 
             
mina på tok sjukt alldeles för dyra och nya strumpor som jag har köpt till mina stackars fötter så att dom kankse ska få andas i sommar.           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0