cykel

ja jag va då uppe på tok alldeles för tidigt för att köra ett cykel pass på sats medis. klockan ringde 05:10 och då är det dax att stiga upp klä på sig ta med frukosten gå ner till bussen och äta frukosten på bussen :). för ja frukost måste jag äta för annars så kommer jag och ramla av cykeln bara i uppvärmningen ;). men cyklingen gick kanon bra. det är kul när man har kört för samma instruktör ett tag för då vet man i vilken ordning allt kommer i. när det är dax fö att stå upp och när det är dax för att öka på tempot. jag tycker att hon har ett bra probram, med bra musik och omväxlande övningar. det är både att stå upp i backe och lägga på tunga växlar. sen är det att stå upp och sen sätta sig ner och köra en sittande rusch för att nästa låt göra nått annat. så det är ett bra cykelpass tycker jag.
 
jag älskar oxå att hon börjar med att säga : ja så då är klockan kvart i sju denna fredags morgon och det är dax för att köra igång. just när hon säger dom där orden både vad klockan är och att det är fredags morgon. då tänker jag bara vafan gör jag här. är jag helt jävla galen. och sen när det kör igång så känner jag bara ja jag är galen. galen i träning och galen bara rent allmänt ;).
 
efter detta svettiga, roliga och jobbiga cykelpass blev det att duscha och sen åka till jobbet. träffade på sofia på bussen och vi satt och små pratade på väg till jobbet. det va en ganska så rolig dag på jobbet. det va jag sofia, helena och kurt som jobbade. så det va kul att få träffa både helena och kurt. dagen rullade på och det va mest bara roliga kunder lite galna oxå ;).
 
nu ska jag äta mina protein pankakor med kvarg och hallon och så tänkte jag kolla på lincon innan jag sova. i morgon blir det jobb sen ska jag åka ner till ösmo för att äta middag hemma hos föräldrarna och sen ska jag åka vidare till izza och träffa alla tjejer. men innan allt det där så tänkte jag ge mig ut och springa en runda i skogen =) härligt
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0