Jobbat

idag har jag jobbat mellan 10-17. men jag började min morgon med att springa en runda i skogen. såå härligt. kankse mindre härligt när klockan ringde. men desto mer härligt när jag väl kom upp och ut och framförallt när jag började och springa. rundan gick bara bra. benen kändes bra och inte alls så tunga som senast när jag sprang. 

 

jag har även köpt nya spring skor. eller jag ska ha dom som ett komplement till mina andra skor. för detta är ett par lättvikt skor så dom är mycket lättare än mina andra spring skor. och varför då dessa skor. jo för att när dom är lättare så kan man springa snabbare. men det finns alltid ett men. dom har inte samma stötdämpning som mina andra springskor. så det är inget som man ska springa i varje dag/gång utom mer som ett komplement. så kanske nån/några gånger i veckan. dom gånger som jag vil springa sjukt snyggt fort ;). det ska bli kul att springa i dom och se hur det känns. men först ska det få torka upp lite mer i skogen innan vi tar på oss dom och ger oss ut. men har prov sprungit lite i vardagsrummet och då sprang jag med höga knän på samma ställe och vist tyckte jag att jag kom lite högre upp med knäna ;). provade även att köra några burpees och kändes dom inte lite lättare ;) så ja jag älskar redan mina nya fina super snabba. Nike free run+2 med barfotakänsla =)

                                                                                                

ja sen åkte jag då till jobbet och krigade. det va jag ingrid, helena och lovisa som va på plats. det har vart mycket hela veckan och ja dagen började lugn. tråkigt lugn. det skulle jag aldrig ha sakt. poff sa det och så stormade halva tyresö in. det va som att alla hade bestämmt sig för att gå till just synsam idag. jag försökte och dela på mig vilket fortfarande är helt omöjligt. jag la allt i en oprydlig organisera hög och försökte och hjälpa i tur och ordning. det blir ju mer för mig efter som vi håller på och lär upp dom andra två tjejerna. men jag tycker att dom är super duktiga. dom vill lära sig och dom tar åt sig som svampar. så det är kul. jag fick äta lunch sist och jag åt vid 14:15. då va jag hungrig. tur att jag hade ätit en ordentlig grötfrukost. men den va helt slut när klockan började och närma sig 13. men det va bara och hörda ut. och när klockan va13:30. hade det nästan gått över. men att va hungrig tycker jag inte är några problem det är värre och gå runt och va super kissnödig. 

men ja efter maten så va det inte långt kvar tills hälften skulle gå hem. då va det bara jag och helena kvar. jag tänkte att nu måste det ju ändå lugna ner sig. jo det gjorde det men det kom in lite olika kunder under hela tiden sista kunden gick 16:58 då slängde vi oss typ på dörren och låste. men vi sålde bra under hela dagen så det va super kul :) dagen gick fort.

 

i morgon ska jag och min kära far ses och ha kvalitetstid. vi ska fixa bil. eller pappa ska fixa med min bil och jag ska hålla honom sällskap :)

men ha det såå bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0