kvalitets tid med pappa

ja idag så började jag min morgon med att springa en runda på 6km varav 5km är i skogen. så otroligt härligt och en helt klart guld start på dagen :). efter min runda som kändes bra. benen kändes bra och pulsen ja den va där den skulle va. har dock börjat känna av en svag känsla i halsen som inte känns bra. men så länge som det bara känns så lite osm det gör så kör jag på ;). men blir det värre ja då får vi se. kankse man måste tvinga sig sjäkv till att ta det lugnt och vila. men får nog googla vad det betyder först ;).
 
efter min runda. så stälde jag mig och stretchade i solen. haha kände mig som västa super nörden. en sån som huger tag i en stolpe som är allas hundar favo-kiss-stolpe och står där och tänjer och sträcker så att man tror att både brallorna och tröjan ska gå sönder i alla sträck övningar. men ja jag har ju då nästan en balans och kör inga så avanserade övningar och är inte så vig så jag klarar mig utan stolpe. utom körde bara lite ben stretch i solen. det va nästan mysig. dock lite tråkigt. för jag tycker att det är ganska så tråkigt och stretcha. men försöker och inbilla mig själv att det kan va bra för mina benmuskler. om jag inte vill va stel som en planka resten ut av mitt liv som en tränande människa. 
 
efter rundan och stretchingen som en tvättäkta nörd så blev det hem duscha äta frukost och sen åka till jordbro industriområde för lite kvalitets tid med min kära far. när vi bytte till sommardäck så hittade han en massa saker som vi behövde byta. ganska så akut typ nu. så japp nu va vi på plats och redo för att ha en hel dag tillsammans. jag va där innan 10 och så va det bara och sätta igång. det gick ju som vanligt inte riktigt som planerat. det satt fast, det bråkade, det va trångt och det satt fast lite till. det vi skulle byta va handbromsen. eller mer själva vajrarna som gör att handbromsen fungerar som den ska. för ja nu tog den inte alls bra. eller den tog ingenting på vänster bak. sen va det lite till som han skulle byta. det blev en hel den frustration, svordommar, mer frustration, upp från golvet, ner på golvet dra, rycka, slita, banka och delarna sitter fortfarande som berg. mer frustration och en del roman av svordomar, mer bank och slå med hammare och rev upp halva inredningen så lossnade den tillslut. sen skulle den nya på plats oxå.
 
men hur svårt kan det va. det värsta är ju över. jo tjena. man ska ju inte roppa hej fören man har kommit över hela ån. men den nya kom på plats. tillslut men det va efter mycket om och men. så va det bara resten som skulle bytas och fixas. det gick lite bättre. så va vi tillslut klara och ska rulla ut bilen. skrap, skrap, skrap eee pappa ska det verkligen låta såhär. det lixom skrapar om min bil (innan så tjöt det så fort jag bromsade). pappa hoppar in i bilen. kör lite fram och tillbaka och sen ett varv runt, lyfter upp bilen igen och konstaterat att det inte är nån fara säkert bara nått skäp som ligger i vägen och skrapar. när jag åkte hem sen så hade det skräpet ramlat bort. skönt. men ja det blev en hel dag jag kom dit vid 10 och vi va klara vid 15:30. 
 
men jag säger som så många gånger tididgare vad skulle jag göra utan min kära älskade gamle far =). troligtvis inte ha nån bil. men ja sen åkte jag hem åt lite lunch gick ner till ica och sen gick jag ut och gick mednas det fortfarande va hyfsat varmt och solen fortfarande syntes på himmlen. gick en promenix på ca 1 timme och det va så härligt. gick en promenix i en skog som jag inte brukar gå i så ofta. det är nere vid svartbäcken och ja där va det lite mer träd som hade ramlat efter vinterns snö. så det blev att köra lite terränghinderbana på vissa ställen.
 
men nu ska jag ta det lugnt kolla på tv och ladda inför morgondagens arbetsdag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0