ledig

jag är ledig idag vilket känns helt fantastiskt grymt skönt. jag är inte bara ledig jag har även semester :) kan det blir bättre. nej jag tror faxist inte det. eller idag är jag ledig men på måndag har jag semester. vi ska ju nämligen åka ner till Göteborg och se den staden och sen gå på summerburst och kolla på david guetta :). det kommer och bli såå grymt kul. jag är laddad och taggad som fan. det är jag madde, sara och laijon som ska åka. hotelet är bokat och biljetterna är utskrivna. allt är klart det är bara väskan som ska packas.
 
men jag har hunnit med en del på min lediga dag. jag började med att åka till stallet. där träffade jag på malin stod och pratade lite med henne innan jag åkte hem. sen blev det att äta och ta det lugnt en liten stund. men ja den stunden blev ganska så kort för jag ville ju ge mig ut i solen. så japp det va på med springkläderna och sen ut i solen. det va så härligt att få komma ut och springa min 5kms runda i skogen. men det va ju ganska så varmt och svettigt. men ändå härligt skönt att slippa frysa. men ja jag kör nog på som förra året min sport-bhs och linnes bränna ;). efter min spring runda så gick jag den längre biten hem. det va så himla skönt väder så det va så härligt att få vara ute lite extra.
 
sen har jag även vart och tränat. det blev att köra ett mördar Grit Strenght pass på sats haninge. han som har det passet kör den gamla releasen som jag körde när jag började köra grit och jag har ju nästan glömt bort hur jävla jobbigt det passet är. det är så mycket tyngre viktmässigt än dom nya. där är det mer kondition och såklart tungt oxå. men på ett annat sätt. det är mer bänkpress, benpress och sånt i den gamla än vad det är i dom nya. där är det mer burpees och hopp upp och ner på låda. men ja det va ett par svettiga 30 min.
 
nu har jag ätit middag det blev taco med soyafärs i stället för vanlig köttfärs. det va super gott :) nu ska jag ta det lugnt kolla på tv och bara chilla i soffan :)
 
min outfit idag när jag va ute en stund i solen. ja inte min spring eller tränings outfit ;)
 
                         
 middag :)            
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0