måndag...

eller nej idag hade vi ju tisdag. jag va L-E-D-I-G i måndag bara såå super duper skönt =). jag tog lite sovmorgon, åt frukost i lugn och ro. tog det lugnt ett tag och åkte sen till globen för att köra ett bodypump pass. det gick bra men det va jobbigt. fan brukar det alltid va såhär jobbigt. om det beror på denna jävla snoriga krasslighet som bara vägrar och lämna kroppen eller om det beror på att jag va på globen och just dom vikterna jag råkade ta hade nån slängt i extra sand. ja det vet jag inte men tungt va det. benen skrek, armarna skrek, hjärnen och min tjurskalle va nog det som gjorde att jag tog mig igenom passet och inte gick ut efter uppvärmningen ;). 
 
sen åkte jag hem åt mat och åkte sen ner till stallet. där va madde och denice i sadelkammaren så blev att sitta där ett tag och bara snacka innan jag satte fart och mockade och fixade. åt sen middag medans jag kollade när dom små barnen hoppade. dom är ju så duktiga och exit va som vanligt en stjärna när han hoppade alla dom små hindrerna med den lilla ryttaren på ryggen.
 
själv fick jag rida faro idag. red honom förra gången oxå så den här gången visste jag lite mer hur jag skulle rida och vilken sida som är den svåra sidan och hur jag ska tänka där. för det är inte att få honom att kröka på nacken som är problemet utom att få honom att få fram för skänkeln. så man får tänka mer framm och mindre hand. men jag tyckte att det gick bra han är rolig och rida när man får honom att jobba på frammåt och inte bara snigla sig framm.
 
men ja idag så va jag tillbaka på jobbet efter flera dagars ledigt och det va nästan kul att va tillbaka. det va mycket och göra. vi sålde bra och jag hade att göra hela tiden. dagen gick super fort. jobbade till 19 och det va och göra mellan 18-19 oxå så även den timmen gick fort. jag han knappt äta mitt äpple. fick slänga mig i det vid kvart i sju då den sista kunden hade gått. men jag har det hällre så än att det är rena rama döden.
 
men innan jobbet så va jag på sats zenit och körde ett cykel pass. jag försökte och ta det lite lugnare än vanligt efter som jag är snorig och hostar lite. men jag har inte ont i halsen och jag känner mig pigg och kry (typ) men jag är fortfarande ganska så hes. vilket är jätte drygt. men passet kändes bra jag tog i och cyklade på så bra jag kunde. och om jag lyckades ta det så lugnt vet jag inte. men jag tror det ;). men jag tror att min granne tyckte att jag va lite jobbig där jag satt och flåsade, snorade och hostade. men jag tyckte att det va en super bra start på min morgon. haha rensade rent hela nästan ;). efter passet gick jag lite på löpbandet och gjorde sen lite magövningar innan jag åkte till jobbet.
 
i morgon blir det träning och jobb :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0