Middag

jag hade som plan igår att springa min skogsrunda innan jobbet. och japp det jag :). det är så grymt skönt när man går upp och tar sig ut. solen stod högt på himlen så det behövdes ingen tröja över linnet utom det va bara och ge sig ut. härligt. sen drog jag till jobbet och och krigade tillsammans med ingrid och helena. det gick så bra så. det va kom i omgångar ibland va det mycket och sen dog det ut. men vi sålde mycket solglasögon så det va kul. men man känner att man blir trött i huvudet av att visa massa solglasögon i flera timmar. men det är samtidigt kul att prata om dom olika märkerna och bågarna. vad man tycker och vad man tycker att kunden ska prova. sen är det ju extra kul om dom tycker om det man tar fram och sen köper det.

 

men efter jobbet åkte jag ner till ösmo. jag skulle äta middag med min kära familj. för att lena och emilie va där nere för dom hade gått på ösmo marknad. när jag kom hem så stod lena och tvättade och vaxade sin bil. hehe jag ställde mig brevid henne och sa att hon kunde fortsätta med min sen. men det ville hon inte. haha jag förstår inte riktigt varför ;). men jag måste säga två saker 1 emelie lenas kompis är en mycket trevlig person och man kan ju inte göra annat än att älska henne. hon smälte så bra in i vår lite konstiga fam.Carlsson. där typ ingen är normal. alla pratar i munnen på varandra eller nej vänta vi typ skriker men än pratar till varandra. men kul har vi i alla fall i vår fam när vi ses. nr.2 som jag måste säga är att gud vad lena har gått neri vikt. det är helt jävla sjukt. det va det första jag tänkte och såg när jag hoppade ur bilen. jag är så imponerad av det hon har gjort att hon har klarat av det på egen hand. det bevisar bara att alla kan klara av att gå ner i vikt. det handlar bara om att ändra om allt. från mat till motion. hon hade viljan och hon klarade av det. så sjukt bra jobbat av henne och hon förstätter och jobba och det är helt underbart :) hon har gått ner nästan 30kilo. herregud sa jag då 30kilo det är ju halva jag. hon har gått ner en halv Anna Carlsson. helt galet. bra jobbat fortsätt och jobba =).

 

till maten bjöds det på grillat. det va kyckling, kött, nån korv som pappa hade köpt, grillar majs, potatisgratäng och till det sallad. det va så där super duper gott som bara min pappa kan och brukar laga maten. sen blev det grillad banan med glass och sirap. det är så sjukt gott och det va nått som vi brukade äta när vi va små. det är helt underbart gott. det blir inte alls som friterad banan utom den blir varm och söt.

 

men efter maten och kaffe och lite prat så åkte lena och emeilie hem till sig och jag åkte vidare till izza. där va hela ligan. haha gud säger jag bara vilket bemötande jag fick när jag kom. haha det va som att komma hem till en flock hundar. haha alla goa, glada brudar kom springandes emot mig och hoppade på mig för att ge mig en kram och hälsa mig välkommen. jag skulle ju då köra hem så jag höll mig nykter. hade köpt mig ett alcohol fritt vin och måste säga att ja det smakade vin och va faktist mycket godare än att typ bara sitta och dricka saft hela kvällen. men jag åkte hem sen vid ett tiden får då skulle dom flesta åka så körde bara hem madde till sin mamma och sen åkte jag hem. jag va så sjukt trött redan innan jag åkte ner till ösmo och när jag kom hem va jag jätte jätte trött. somnade direkt och sov som en stock.

i morse va jag fortfarande trött när jag vaknade. så tog det mest lugnt på morgonen. åt frukost i lugn och ro. sen städade jag lite här hemma och gick ner till ica för att handla lunch till nästa vecka. sen försökte jag och tagga till för att gå ner till sats för att köra ett cross training pass. idag va det kim som höll i passet och jag trodde att jag skulle dö där mitt under passet. frukosten som jag hade ätit flera timmar tididgare ja den åkte hiss upp och ner. efter femte gångern upp och ner va den allt annat än god ;). gud det va verkligen helt sjukt jobbigt. jag va helt död. och det va jag inte ensam om. men kul va det. haha att hoppa hopprep kan ja så sjukt jobbigt. men vi tog oss igenom passet och ja alla överlevde. typ i alla fall ;). 

 

men nu har jag ätit middag och ska bara inta soffläget. ska kolla på wallander och om jag känner mig själv rätt så lär jag ju somna ;)

 

det bästa med att ta med bilen ner till ösmo är att om inte lena tvätta och vaxa min bil så gör pappa det :) världens bästa pappa fixar alltid =)        

                                                          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0