party

i kväll är det party för hela slanten och jag va för bara några timmar sen helt död. eller jag kände känslan av att nu kommer jag både kräckas och svimma. jag hoppades mest bara på att jag först skulle kräckas och sen svimma för om det hade jag först svimmat och sen kräckts finns det en risk att man dör av sina egna spyor. inte trevligt och bör undvikas. vad va det då som framkallade dessa känslor på en och samma gång. äckliga människor på bussen??? anfallande kråkor?? nix pix inget ut av det utom helt vanlig husmorsträning (som min pappa så fint säger att han håller på med). 
 
och ja efter som det är lördag och jag är ledig så blev det att köra bodypump+Grit Cardio på sats älvsjö. det va ett tag sen som jag körde bodypump. jag va helt död bara efter pumpen och ja då väntade Griten. det va ju bara sååå sjukt jobbigt. och denna burpees idiot höll på att döda mig idag. det gjorde ju inte saken bättre av att jag hade sjuk träningsvärk och snoret rann. men jag överlevde man det va jag och alla andra deltagarna som bara la sig ner när det va klart. pulsen va ja om inte på max så fan jävligt nära. svetten sprutade och jag hade skymtat döden sittandes i sin svarta dräkt och lie i ögonvrån både en, två och tre gånger. brukar det alltid va såhär jobbigt att köra Griten efter Bodypump. ja det brukar ju va jobbigt och det kan va så att jag har glömt bort hur jobbigt det kan va. jag springer och tar i men det händer ingenting med benen. dom rör sig bara inte snabbare. dom vill bara inte det hjärnan vill. men nästa lördag då kör vi all in igen =).
 
men ja jag kom hem tillslut och har ätit lunch nu håller jag på och gör mig i ordning för kalas. jag ska som sakt va inte va black as hades utom mer se ut som nått flower power ;) eller som jag själv kände att jag såg ut som när jag såg mig själv i spegeln. en uteliggare från medis som har dragit på sig ett lapptäcke ;)
 
på g till träningen
                 
på väg hem från träningen...helt död           
             
redo för P-A-R-T-Y       
               
Carlsson               
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0