sjukt trött

usch just nu så känner jag mig bara såå sjukt trött. har haft int i huvudet halva dan oxå. inte kul :(. 
 
igår körde jag ett bodypump pass. vilket gick super bra. jag känner att snart kankse jag kan våga mig på att lägga på nån mer vikt på nån låt/muskel. vet bara inte riktigt vilken. haha vilken är starkast just nu??? ingen..
men a vi får se. innan mitt pass så träffade jag på cillan. så kul att hon oxå hänger på medis dock skulle vi inte gå på samma pass för hon skulle köra core passet men vi snackade lite innan.
 
i morse så sågs vi oxå på gullmars när vi båda skulle till sats medis och köra ett cykel pass på 45min. passet gick bra. det va sådär härligt jobbigt som det ska va. jag va trött men piggnade till när jag hoppade upp på cykeln. haha även om jag tror att cillan tyckte att jag va lite jobbigt pigg innan passet och gick på tog för fort och va alldeles för hörtig. hon undrade hur jag orkar va så pigg på mornarna. mitt svar va att jag sover gott om kvällarna ;).
 
men vi kämpade på med att cykla jätte fort under 45 min på samma ställe. det som är roligt är att jag känner hur jag hare n bra återhämtning. det är nog där jag känner som bäst skillnad för det kan va äckligt jobbigt men precis när man lättar ur motståndet och gör sig redo för nästa låt så hinner jag återhämta mig bara lite och det räcker för att benen och andningen ska kännas lite bättre. men ja man får nog observera ordet lite. 
 
sen åkte jag till jobbet och idag va det mycket och göra. vi sålde mycket glasögon och det va mycket bågvisning och vi sålde bra så det va kul. men jag kände mig lite trött och hade ont i huvudet.. inte kul. sista kunden gick 18:30 då kände jag mig så trött i huvudet så det va skönt att det inte kom in fler. 
 
men nu ska jag bara lägga mig ner i soffan kolla på hockey vm och bara ta det lugnt :)
 
ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0