Springa

Det är så härligt underbart att jag kan ge mig ut och springa igen i skogen. Har verkligen saknat den under den kalla, långa, snöiga och mörka vi vintern. Man får så mycket mer energi ut av den. Jag har ju då såklart börjar både min onsdags morgon och torsdags morgon med att springa min 5 kms runda i skogen :). För även om jag är sjukt trött när klockan ringer så vet jag hur otroligt mycket piggare jag känner mig. Bara jag kommer upp ur sängen på med kläderna och sen ut ur porten. Ja sen är det bara och köra på därifrån. Och in i mål =).

Sen har jag så klart jobbat. Det har vart lugnt på jobbet. Sådär tråkigt lugnt. Så man orkar lixom inte görs allt det där som man borde göra när det finns tid över. För det är ju bara såååå tråkigt. Men vi har i alla fall kul på jobbet så det är kul i alla fall. Kurre va och hälsade på oss en kortis i onsdags alltid kul när han kommer in och hälsar på :). Men det är inte riktigt alltid som han känner samma glädje ;).

Sen i onsdags så körde jag mitt grymt jobbigt och svettiga mördar Grit pass. Det va precis lika jobbigt, tungt och svettigt som det brukar vara. Varför envisas jag med att gå på dom där passen. Jo för att när jag sitter här i soffan så kanske det ändå inte va såå jobbigt. Det är ju bara och hoppa lite upp och ner. Sen lyfta den där pinnen upp och ner några gånger och ja sen är det ju typ över. Och sen kan jag nog säga som så oxå att hade jag aldrig börjar och gå på dessa Grit pass så hade jag nog inte klarar av och göra lika många armhävningar på tå som jag klarar av att göra idag :).

Ja för att sen toppa det här så körde jag ett bodypump pass. Mina ben skrek under halva passet och mina armar lika så. Men det va ändå härligt kul :). Eller nja det är kul när det är klart och man får åka hem och dö först i soffan och sen i sängen. I morgon blir det spinning på sats medis och sen blir det att arbeta från 09:00-19:00. Alltid lika trevligt att jobba till 19 på en fredag....not

Men snart ska jag sova så att jag orkar upp i morgon. Men ha det såå bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0