tisdags cykling

idag har vi tisdag en betydligt mycket bättre dag än gårdagens måndag. nej usch den va bara så fruktansvärt dålig. den va inte bara en måndag utom den va en väldigt jobbig och dålig måndag. nu hoppas jag bara på att veckan fortsätter bättre. 
 
idag va det i alla fall inte måndag utom tisdag och det va dax för tisdags cykling på sats Zenit. det va galet skönt att bara få träna, svettas, trampas, mjölksyras och bara får kämpa ur måndagens händelser ur kroppen. ja bara för en stund men ändå :). det va väldigt jobbigt och svettigt idag men det va ändå på nått vis så skönt att bara få kämpa på och trampa på som en galning i 45min på samma ställe. att lite trampandes på samma ställe utan vind kan va så jobbigt.
 
efter det gick jag 10min på löpbandet och körde sen lite magövningar och armhävningar innan jag gick och duschade. sen åkte jag till jobbet på bussen så möte jag sofia och hon hade vart ute och sprungit en runda på morgonen  i 10 min :) jag va nog den som va gladast över att hon hade vart ute och sprungit på morgonen. hon brukar inte va ute och springa så det va extra kul. haha jag va super taggad för hennes skull :).
 
ja sen va det bara och skriga resten ut av dagen och den gick bra. den började bra och slutade bra oxå. vi har ju ganska så kul på jobbet och det är nog som gör att det blir så kul. hade det inte vart för alla på jobbet så hade det nog inte vart lika kul. 
 
nu kollar jag på mot alla odds. och jag måste bara säga att man är ju bara så grymt imponerade av vad dom lyckas göra. det är helt otroligt. jag tror inte ens att jag skulle klara av vissa saker som dom gör. det är helt grymt. 
 
nu ska jag kolla på the folliwing och sen blir det sängen. känner fortfarande lite i halsen men det blir inte värre av träning så då kör vi på som vanligt ;) ja som jag brukar göra när jag tror att jag kankse håller på att bli kraslig. för jag blir aldrig sjuk jag blir bara förkyld ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0