träningsvärk

haha asså fy fan vilken sjuk träningvärk jag har idag efter gårdagens cross training pass. det är inte bara nån speciell muskel utom det är typ i hela kroppen. från tårna och upp till öronen ;). när man ska göra en rörelse så känner jag bara aj. ja där va det träningsvärk. men det är känns ändå bra. hade typ blivit sjukt besviken om jag inte hade fått nån träningsvärk alls. efter som jag inte har vart på det passet på typ två veckor. 
 
ja jag kollade ju såklart på wallander igår. haha eller jag började i alla fall. sen somnade jag men det gjorde ju ingenting för jag hade ändå redan sett den filmen. det är så skönt att somna i soffan för det är som att det inte räknas att man går och lägger sig utom man bara sover lite lätt i soffan. men ja sen gav jag upp och gick och la mig.
 
i morse va jag uppe och va ute och sprang. det va riktigt härligt. solen lös. regnet hängde inte i luften och det va ett bra springa i skogen väder. sen åkte jag till jobbet och krigade. åkte sen vidare ner till stallet och red pg på min lektion. vi hade hoppning och det gick bra. men jag höll lite för länge i handbromsen men när jag släppte på den så gick det sååå mycket bättre =).
 
men nu ska jag gå och lägga mig och tagga för morgondagens vårrus. gud det ska bli sååå kul =)
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0