VM-Guld

ja nu har jag ju inte skrivit på några dagar så då måste jag ju ta upp det här helt otroligt roliga VM-GULDET som vi har tagit. jag med många andra trodde nog aldrig att det skulle bli nått guld i år. speciellt inte när vi började med att förlora mot schweiz och sen typ har problem mot danmark. nej där kände jag att det här kommer aldrig att gå. men sen kom sudin bröderna hem och höjde hela laget. helt plöstligt så fanns det folk som kunde träffa mål och göra mål. sen när vi vann emot canada på straffar ja då kände jag att det här kankse kan gå vägen. sen när vi vann över finland och skulle möta schweiz igen ja då fanns det hopp. ett ganska så stort oxå. efter som när vi mötte dom så spelade vi knappt hockey jag vet inte vad vi gjorde då. och så hade vi fått hem dessa guld bröder. 
 
men när matchen började och dom gjorde ett mål. då kände jag att nej kanske ska ta och byta kanal elelr vänta nej slänga ut hela jävla tv:n. men jag stod ut kollade och sverige gjorde 1-1. sen va det som att nu jävlar tar vi över denna match och vinner detta jävla guld. när det stod 3-1 kändes det fortfarande lite nervöst. men när dom gjorde 4-1 ja då kände nog jag och halva svenska folket att nu jävlar har vi tagit hem VM-GULD på hemma plan och allt. sen när slut signalen gick så slutade det på 5-1 helt otroligt grymt bra jobbat. jag va så jävla glad =). 
 
jag vaknade nästan upp med ett leende på läpparna i måndags morse. om det beror på att jag gick upp och kom ut och sprang min skogs runda på 5km eller om det berodde på gårdagens VM-Guld. ja det vet jag inte. men det va nog en kombination av dom två. 
 
men ja i måndags så jobbade jag och sen blev det stallet och sen åkte jag hem, somnade direkt och sov som en gris. i morse blev det att börja dagen med ett cykelpass på sats zenit. det gick kalas bra. nu känner jag att jag i på banan igen. och att det inte bara är 100ton snor i näsan och 10 host attacker per låt som hindrar mig. nej utom jag kunde köra på för fullt. det va så himla skönt. jobbigt va det såklart oxå. efter cyklingen så gjorde jag lite magövningar innan jag gick och duschade. på jobbet va det lite blandat. det är oftast så att det kommer i stötar. i bland är det mycket och göra och sen när alla kunder har gått så blir det lugnt. 
 
men nu är jag hemma igen och ska kolla på the following innan jag ska sova. i morgon tänkte jag ge mig  ut och springa innan jobbet. ja om det inte regnar för då lär ju den trötta latmasken inom mig skrika att ligg kvar i sängen ;). jag hoppas på inget regn.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0