banken

idag så började jag min dag sådär obehagligt tidigt 05:00 ringde både mobilen, klockradion började och spela och lampan tändes. det fanns ingen återvändo. fattades bara att täcket drogs av som det gör för kalle anka på julafton. det va bara att stiga upp. jag kan ju lugnt säga att jag va allt annat än pigg och det va allt annat än varmt och ljust ute. det va mörkt och kallt som i en liksäck. jag gick fort ner till bussen men vad hjälpte det när den ändå va nån minut sen. jag fick bara stå där nere och huttra. 
 
men ja det va dax för att åka in till sats zenit för att köra ett cykelpass. det blev att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. det va med stora gäspningar som jag gick in i salen gav lappen till instruktören ställde in min cykel och hoppade upp. det va med stora gäspningar som jag började cykla. när flåset, svetten och snoret kom krypandes allt mer så försvann gäspningarna allt mer. och byttes sen ut emot flås och svettningar. nu gör jag allt annat än att frysa. nu skulle det va skönt att öppna ett fönster och få in lite kall luft. men man vet att när man kommer ut i det så vill man inte annat än in i värmen igen.
 
men ja passet gick kalas bra. så bra det kan gå när man är sjukt trött. sen åkte jag till tyresö och till nordea. jag hade bokat ett möta i typ jan. för att det är dax att förhandla om räntan och då är det bra och boka in ett möte så att man kan diskutera lite och jag skulle slå ihop två lån och möblera om lite bland miljonerna ;). sen fick jag lite rea på räntan oxå så det känns ju alltid bra ;).
 
efter mötet som gick jätte fort gick jag till jobbet och åt frukost nr.2. dagen på jobbet gick bra. det märkst även inne hos oss att nu börjar det och bli kallare ute. elementet har åkt fram och jag och sofia står och trängs för att värma våra rumpor. eller som bertil säger bränner fläsket ;).
 
men i måndags så kunde inte dagen att börjat bättre. när jag kom till jobbet sådär lagom måndags seg och trött och att man typ bara vill gå hem och dra något extremt gammalt över sig. vad ligger då och bara väntar på mig. jo en present, åååå jag blev så glad att jag både utbrast i både ett och tre wiiiii och skuttade runt i hela butiken med lätta hoppsa hoppsa steg för att visa upp för alla att jag hade fått en present av en mycket nöjd kund. vad hade jag då gjort, jo jag hade justerat till en solbåge som kund hade råkat och sätta sig på. jag hade plockat ut glaset justerat till den och sen satt i glaset igen. en ganska lätt uppgift för mig som kan det där. men ååå hon blev så himmla glad för hon hade köpt som dyrt och det kan jag lova att jag både säg och märkte. för det va inte nån H&M båge som jag hade i handen inte. så jag berömde bågen för den va sjukt snygg och hon tackade så otroligt mycket för hjälpen och va jätte glad när hon lämnade butiken.
 
precis så glad blev jag på måndag när jag kom till jobbet och såg att hon hade vart inne och köpt en present till mig. jag öppnade det med omsorg och blev jätte glad för den hjärt skål som jag fick. jag älskar såna skålar för man kan ha dom i ugnen och man kan använda den till massor. man kan ha stenar och ljus i den eller göra nån god liten paj i den. ja man kan göra massor med den. så jag blev såklart super duper glad =). jag kan säga att det gjorde min dag. 
 
hela min måndag kändes så mycket bättre :). sen efter jobbet åkte jag ner till stallet och fick rida laura idag igen. det gick så mycket bättre den här gången. beror nog mest på att jag red så mycket bättre. och hade en plan redan i från början hur jag skulle rida och ja då går ju allt så mycket bättre. för om framridningen bli bättre så han man en bra grund att jobba vidare ifrån. så det va kul.
 
men nu blir det att ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova. men ha det såå bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0