dessa måndagar

ja i måndags så fick vi ju som vanligt ännu en måndag slängd i ansiktet. det va allt annat än mysigt. det va minskt sagt så omysigt det bara kan va. som att hitta en jättte stor fluga i det nykokta kaffet som man har hällt upp i sin kopp. men som tur är så hatar alla på jobbet måndagar precis lika mycket som jag. men ja dagen gick bra en tog slut tillslut och jag fick åka ner till stallet. där fick jag rida faro. vi började med att rida i det nya tältet och ja det va tungt kan man ju säga. sen fick vi gå upp till utebanan och fortsätta ridningen. det gick bra igår så det va kul. han kändes pigg och framåt. eller ja jag fick ju rida honom till det så det va ju inte så att han gick ut av sig själv. utom man får ju va ganska så bestämmd och va på honom hela tiden så att han inte stannar och dör nånstanns i nått hörn långt där nere i det djupa träsket.
 
sen blev det hem duscha äta och sen sova. klockan ringde sen så där obehagligt tidigt. jag möttes även av mörken när jag slog upp ögonen 05:00. inte kul. men det va ialla fall inte obehagligt kallt i alla fall. tack gud. bussen gick i tid. tack sl. jag kom fram i tid och kände mig pigg och glad. eller ja så pigg och glad man kan va när man har gått upp 05:00 åkt hemifrån 05:29 för att va på sats zenit 06:20 för att köra ett cykelpass på 45 min 06:45. gav lappen till den alltid så jätte trevliga och glada instruktören therese och började sen ställa in inställningarna på min cykel som jag hade valt. plockade fram både ett och två snytt papper och skuttade sen upp på sadeln. satte rumpan emot sadeln och kände gårdagens träningsvärk från ridningen i hela arslet. mmm alltid lika mysigt...not. men bara att trampa på och låta mjölksyran ta över smärtan från arslet ;). passet gick bra. det va precis så där svettigt, snorigt och jobbigt som det ska vara. salen va proppad och i och med det ganska så varm speciellt när alla deltagare cyklar som att dom va jagade av vargar och svettas som travhäst på solvalla. ja då blir det extra varmt i den annars så luftiga salen. så ja det blev extra mycket svett som forsade. men förutom alla svett attacker så gick både intervallerna bra och alla backar och berg.
 
sen när det va klart så va det så skönt. då blev det att gå lite på bandet och få ner attackerna och sen köra lite olika magövningar för att sen rulla på en rulle. över lite ömmande och stela muskler. det behövs har även bokat in mig på trigger point på lördag så ska jag rulla över och mjuka upp mina muskler igen. eller kankse mer plåga dom ;)
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. det va lite blandat med kunder. när det kom in mycket så va det mycket och när det va lugt så va det typ sten dött. kände mig även lite trött emot slutet av dagen. sen va det som att alla som fick för sig att dom skulle åka in till synsam i tyresö gjorde det mellan 18-19 för vi hade och göra. alla skulle kolla på bågar ställa minst 10 frågor och sen komma på en fråga till. men då gick den sista timmen fort i alla fall.
 
i morgon blir det nya tränings-och-arbets-tag. börjar dagen med grit cardio och avslutar den med bodybalance =) härligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0