fredag den 13

idag har vi ju fredag den 13 och jag har än så länge överlevt. jag har även vart ledig idag och det va sååå skönt. jag började min lediga dag med att vakna 06:00. tanken igår va att jag skulle ge mig ut och springa. men nja det blev ju inte riktigt så som jag hade tänkt mig. när jag vaknade vid 06:00. så va första tanken nej inte nu jag ha ju precis gått och lagt mig. slog upp ögonen och kollade ut igenom fönstret och ja jag såg ingenting. absolut ingenting. för jag brukar kolla hur vädret ser ut om det regnar eller är fint väder. men nej idag såg jag ingenting. det va så dimmigt att det va som att kolla i ett mjölkpaket. nu har jag ju aldrig gjort det men jag tänker mig att det kan va så som det va i morse. så nej jag ställde om klockan och somnade glatt om :)
 
sen vaknade jag upp innan 8 inte för att jag kände mig sådär suppe duper jätte mycket piggare. men aja det va ändå skönt att somna om innan. nu blev det go frukost. beståendes av min gröt med mosadbanan, hallon, kanel och en klick kokosolja. sen blev det att åk atill till sats odenplan. av alla ställen. för japp jag hade bestämmt mig för att jag skulle ge mig på ett nytt pass på sats. det heter LegSolution och som det låter så är det fokus på ben och rumpa. precis vad min sladdriga kropp behöver. så ja det blev att träna (döda) benen och rumpan idag. 
 
passet va roligt. det va jobbigt och svårt. det va vissa övningar som va så svåra och tunga att det va jätte svårt för mig och göra dom. det är ju inte så att det inte går för jag ser ju att instruktören där längt fram kan göra det men när jag ska göra det så är det typ omöjligt. andra va lättare och med pulshöjande och det va mycket mjölksyre träning i benen. men kommer absolut att gå på det passet igen =). jag vill ju såklart bli bättre på dom övningarna som jag hade svårt för. sen åkte jag hem åt lite snabbt bytte kläder och pratade lite med min kära mor.
 
sen blev det att springa en härligt uppfriskande 5kms runda i skogen. jag kände pigg och glad, benen kändes förvånadsvärt pigga och krya. inga snubblingar här inte. det va en skolklass som va ute på lite orientering så det va ganska mycket folk i spåret. men det gjorde inte mig nånting. rundan kändes kanon bra. det va bara så härligt jobbigt. pulsen va hög svetten rann och kämpar glöden va tänd och det va bara och njuta och kriga på.
 
efter rundan gick jag hem åt lite igen :) äta bör man annars dör man. eller ja man orkar ingenting. sen gick jag en sväng ner till ica köpte mat till helgen och gick sen hem. nu va det dax för att byta om igen ;). för japp nu va det dax för träningspass nummer 3. jag hade bokat in mig på ett Grit Strength pass på sats hainge. nära och bra. så det va bara och premenixa ner. jag kände mig fortfarande pigg och glad. skuttar in i salen och lassar på stången och tänker att idag är det dax för lite utmaning i vikter så japp på med mer på stången. passet kör igång och som vanligt så kommer Grit Strength igång som en käftsmäll. det är fullt öss från början och jag som kände mig pigg känner mig lika snabbt helt död och ja nu är det bara ca 25 min kvar och alla mördar övningar är kvar. sneglar till höger och ser en mördar tung stång. vems är det där oj ja juste det va ju min egen jag tänkte ju att jag skulle utmana mig själv lite idag. det va så det va. ångra mig lika snabbt som pulsen stiger och skenar okontrolerat. 
 
sen är det dax för ben låten där körde jag som jag hade kört med innan 25 kilo så där va det ingen ökning. utom ökningen kom i den tredje låten. då är det bänkbress och frivändning med push press där va det dax för ökning. jag körde med 20 kilo. det kan ju låta som att det är jätte lätt. men det är inte bara en liten bänpress som man ska göra nej nej. det är 16 st sen ska man upp göra 3x4 vändningar sen ner 16 bänkpress upp 3x4 vändningar ner igen 16 bänkpress och sen är det upp och byte ut av övning. nämligen armhävningar med hopp ut av benen. sen 3x4 frivändningar igen. sen är i alla fall jag dör ;). nu har vi tagit oss halvägs igenom passet. bara 15 dödande minuter till. 
 
resten ut av passet gick bra. det va sjukt jobbigt, sjukt svettigt, sjukt mycket mjölksyra och sjukt roligt =).
sen gick jag hem fixade maten som blev soyafärs paj med hallomi, tomat och soya yoghurt och till det massa sallad. det va jätte gott och ja nu är jag ganska så trött i kroppen. så kommer att bli och dö i soffan och försöka och inte somna i soffan ;).
 
men ha det sååå bäst
 
dödade mina ben idag =)
 
           
på g till gymmet =)
             en dags träningskläder hänger på tork ;)
              lättare sagt än gjort... jag vill ju ha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0