fredags myyss

det är äntligen fredag och fredag= fredags myysss =). eller ja mys och mys. jag har precis kommit hem efter att ha jobbat till 19. så håller jag på och lagar mina älskade bananpannkakor. men sen är det fredags mys när jag får äta dom.
 
men vad har jag annars gjort då. jo i torsdags så blev det att äntligen köra ett NTC pass. Nike Training Club det är ett som även finns som en fiffig app. passet är uppbyggt från det. eller instruktörerna får ta en massa olika övningar från den och sen lägga ihop allt till ett gris, svin jobbigt pass. jag gick på det passet förut när det gick på torsdagar men så flyttade det passet till måndagar. ända dagen på hela veckan som jag verkligen inte kan på. så då har jag inte kunnat gå på det passet. men nu så har dom flyttat tillbaka det passet till torsdagar och det betyder att jag kan gå på det igen =). med pigga och glada ben skuttade jag in. hejade på jennifer och plockade dom få redskap som man behöver. vilket är typ nästan ingenting. bara ett par hantlar och en viktplatta. resen är enbart kroppsvikt och ja det är jobbigt nog.
 
sen började klassen vi sprang runt lite och jag tänkte att jo men det här går bra. sen började vi med lite mer avanserade övningar och jag började och tänka att nu börjar det och bli lite jobbigt. sen delades vi upp i två lag. lag ett och lag två. lag ett skulle göra nått på ena sidan salen medans lag två gjorde en annan sak sen skulle det bytas och såklart så fort som möjligt. okej nu börjar det och bli riktigt jobbigt. sen skulle vi göra en massa enskilda övningar och nu känner jag bara att okej nu håller jag på och dör. det ska hoppas hit hoppas dit. ha händerna i golvet hoppa med benen ihop åt höger hoppa ut i planka hoppa ihop och ut åt vänster och så hålla på så. sen ner i planka stå där ovärkligt länge. ta ut en arm, ta ut andra armen. hoppa ut och ihop med benen och ja sjukt mycket olika övningar. det va så sjukt jobbigt. jag minns inte att det va så jobbigt förra gången jag körde det här passet. men jag tror att det va det. det är ett pass som det är go hard och go home. och jag funderade ett tag på att kasta in handduken tacka för mig och go home. men jag tog mig samman och krigade på.
 
jag va helt jävla död när passet va slut. jag va trött i typ alla muskler på en och samma gång. lyckades samla mig och ta mig hem. då blev det duscha, äta och sen sova. jag va bara sååå trött.
 
sov som den prinsessa på fläsket som jag är. vaknade sen ut av att moblens alarm ringde så där obehagligt tididgt. 05:15. dax att gå upp och åka till sats medis igen. men nu va det dax för att köra ett spinning pass. jag kände att min kropp behövde det och tackade mig för det. för den träningsvärken jag hade i kroppen ja den hade inte klarat av ett grit strenght pass. men ett cykel pass gick så bra så. bara man inte har allt för mycke träningvärk i benen och rumpan så är spinning ganska skönt att köra. för man blir mjuk och varm i kroppen. eller man svettas och flåsar som en galen jude snoret rinner och det går åt lika många papperstussar som om man hade ett helt dagis i förkylning tider med sig. 
 
efter spinningen tog jag mig till jobbet och krigade på. men det va ganska så mycket och göra idag så dagen gick fort. det va fredag och alla kunder va på ett mycket gott fredags humör :) trevligt säger vi till det. sen jobbade jag till 19 och det är ju mindre trevligt men det gick så bra så. det kom in lite kunder och då går ju den sista timmen mycket snabbare.
 
men nu blir det att äta mina älskade pannkakor med hallon och kvarg. sen blir det att kolla på tv och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0