ledig lördag

idag hade jag en ledig lördag..skönt. min lediga lördag började inte allt för omänskligt tidigt med att mobilen slog igång sitt obarmhärtiga larm 07:30. då va det bara att gå upp göra iordning gröt frukosten med ägg, mosadbanan, hallon kanel och en klick kokosolja. till det hade jag ett äpple. sen va det bara att sätta sig ner i soffan kolla på nyhetsmorgon och njuta ut av frukosten.
 
sen gjore jag mig i ordning för att åka till sats älvsjö för att köra dubbelpass. det började med bodypumo och sen på det ett grit cardio. pumpen gick bra det va en vikarie som hete maria tror jag. hon v så duktig så. det va sådär jobbigt och svettigt som det ska vara. jag tycker om den nya releasen om dom förra låtarna va som att lyssna på lugna favoriter så är dom här låtarna som en förfest. bara en massa bra partylåtar. blir ju bara bättre av att den värsta benlåten nummer.2 med bara utfall går till calvin harris sweet nothing =). jag kan ju inte annat göra än att sjunga med. ja i alla fall i början innan det blir över jävligt jobbigt i benen och dom håller typ på och skriker bort av all mjölksyra. sen va det då dax för grit cadio dagen till ära kom världens starkaste jennifer in som jag brukar köra för på medis både grit och NTC. hon började med att säga att hon skulle vika för den elin som är den starkaste tjejen som hon vet och kände lite press. jag tycker att båda dom två är grymt starka och sjukt bra på att peppa en och få en att ta i det där lilla extra som man aldrig trodde att man skulle klara av.
 
man ja sen drog klassen igång och jag det va precis lika gris jobbigt som det ska vara. mina ben skrek i alla hoppande och snabba utfalll efter ca 4 min med bara utfall innan. men annars så gick passet bra. haha ja om man nu kan säga att det går bra när man i sista konditions låten tror att man ska ramla ihop och dö vilken sekund som helst och när den låten är klar ramlar man ihop som ett lik på golvet och gör sig redo för att direkt ställa sig i en planka. försöka och andas och ta ett en arm ta tillbaka den ta ut nästan arm och försöka och inte ramla ihop. när den låten är klar och man lägger sig som ett lik på golvet och undrar hur man ska ta sig upp därifrån.
 
men man lyckas som tur va alltid ta sig upp och sen även ta sig till tåget för att åka hem. väl hemma blev det lite mat innan jag bytte om och passade på att springa min runda i skogen medans vädret va bra och solen stog högt på himlen. för den som undrar hur känslan va i kroppen så va det över jävligt. mina ben va som två stockar men förutom det så gick det bra. pulsen hade jag ju redan haft på typ max sådär va det inga problem. utom det va benen som sa att nej du är galen. men jag tog det lugnt och lyssnade på kroppen. joggade mest bara min runda runt mest bara för att komma ut i den friska liften. sen gick jag den långa vägen hem för att varva ner och va ute lite i det härliga höstvädret.
 
sen blev det att hoppa in i duschen eller nja med krypa för att inte ramla och slå halft ihjäl mig. sen så bestämmde jag mig för att åka in till haninge för att både prova dom där skorna som jag är helt kär i. för det stod att dom va små i storlekarna och det vet ju jag att nike är. eller deras spring skor är små och träninsskorna tycker jag är normala. men ja jag vill ju prova. dom har ju inte dom som jag vill ju på stadium i haninge för då hade jag köpt dom idag men dom hade en lika dan men i en helt annan färg. den va helfärgad och inte sådär porrigt leopardig ;). jag provade den och ja blev om än ännu kärare. dom va så lätta och satts om en andra jud. det va som att jag nästan inte kände att jag hade ett par skor på mig. jag ser framför mig hur jag kommer och kunna göra högre och snabbare högaknän. hoppa högre, hoppa längre, springa snabbare, mer burpees stå på tårna i alla armhövningarna. ja vi snackar super duper skorna som kommer och ge mig herkules krafter. och ja det kan ju behövas.
 
sen gick jag vidare till in & finn kollade runt lite innan jag tog bussen hem igen. gick ner till ica köpte lite allt möjligt som jag behöver ha till helgen. gick hem och la mig på soffan för att kolla lite på tv. somnade typ direkt. haha sov kankse in en timme innan jag gick upp och gjorde i ordning middag.
 
nu har jag ätit en sallads middag som bestod ut av, sallad, tomat, paprika, ägg, avokado och getost från en glad get =) mums. nu blir det att kolla lite på tv och försöka och inte somna i soffan igen ;).
 
men ha det såå bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0