måndags ångest

ja nu sitter man här en söndags kväll och vad kommer krypandes med el och taggtråd.. jo måndags ångesten. den kommer smygandes för att sen komma och ge en sån i åt helvetes käftsmäll så att man verkligen vet att japp nu lever jag. 
 
jag lyckades ju även såklart med att ramla idag när jag va ute och sprang. jag kände mig lite seg och trött och speciellt i benen nästan som lite snubblig. eller som att jag va för trött för att orka lyfta på dom ordentligt. och som vi alla vet så straffar somliga gud med det samma. men det gick bra. jag snubblade på en sten och fick bara ett jätte littet skrapsår på det redan så fula knät och så skrapade jag händerna lite. men jag ramlade mest på gräs. så det va ju tur. när jag ramlade hade jag typ bara ca 1 km kvar och dom tre värsta backarna framför mig. så även om jag inte gjorde mig så illa så tänkte jag att nej se det här ett tecken från ovan.. du skala icke springa mer idag. så nej jag tog och gick den sista biten och gick även den längre vägen hem. även då höll jag på och snubbla två gånger varav en gång va på mina egna fötter. haha ingen bra spring dag helt enkelt. nej bättre lycka nästa gång ;)
 
 
sen va jag och körde mitt vanliga cross training pass. det gick mycket bättre. det betyder att jag inte ramlade nån gång ;). jag körde med en sjukt stark och inspirerande brud. det va första gången för henne på detta pass men ja absolut inte första gången som hon va på ett gym. hon va sjukt stark och väldigt peppane. för hon flåsads, frustade, svettades, kämpade och gav aldrig upp. så det va väldigt kul att köra med henne idag. för det är så mycket mer inspirerande för sig själv och för sin egen kämpa anda om man har nån som krigar på och inte ger upp när det börjar och bli lite jobbigt. för det va ju så att hon precis som jag måste ta små andnings pauser ibland. 
 
men så efter detta pass så va det dax för mig att prova ett nytt pass på sats som heter DogeBall. och ja det är som skolans spökboll. men skillnaderna är en del. för att till skillnad i skolan så sätter man sig inte bara ner på pänken i väntan på bättre tider när man bli träffad. utom här ska man göra ett straff för att sen få komma ut igen. det kan va 10 burpees 15 armhävningar och ja lite sånt. sen får man gå ut igen och kasta bollar helt hysteriskt. jag är ju lite bollrädd oxå. så haha jag tror att jag sprang mest ut av alla deltagare för jag sprang ju typ runt i vild panik för att försöka och undvika alla bollar. det va inte helt lätt. men det va sjukt kul och jag kommer absolut att gå på detta pass igen :). för även om jag mest är rädd för alla bollar som kommer farandes så kan det ju va nyttigt och gå på ett sånt här pass. för det va ju inget lag som varken vann eller förlorade utom det va bara så himmla roligt. det va 3 st omgångar och mellan omgångarna så gjorde man lite olika övningar. det va ett pass som va kanske mer roligt än jobbigt. i alla fall om men jämför med crossen som jag gick på innan. det va många fler med mig som gick på båda och även den tjejen som jag brukar prata lite med innan och efter. det va även hon som tyckte att jag skulle gå på det här passet. 
 
men ja nu är jag hemma igen och har ätit middag, gjort lunch lådor och väntar på att få gå och lägga mig.
 
men ha det så bäst
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0