tårta + kakor

idag så började jag min dag alldeles för tok på tidigt för att va en ledig söndag. 05:45 ringde klockan. första tanken va snälla döda mig nån. och andra va att går jag inte upp nu så kommer jag aldrig och hinna. så ja det va bara ich gå upp klä på sig ta med frukosten och åka till stallet. där blev det att släppa ut alla djur som skulle ut i sina hagar och sen rida mocka och fixa innan jag åkte hem. 
 
sen brukar jag ju ge mig ut och springa och sen gå till gymmet om det hade vart en vanlig söndag. men idag skulle vi åka till farmor och farfar och hälsa på dom. så ja idag så bytes träningen på gymmet ut till tårta och sju olika sortets kakor. men innan mamma och pappa kom och hämtade mig så va jag faxist och röstade. jag hade först inte tänkt och rösa för jag är absolut inte insat över huvudtaget och bryr mig kankse inte direkt eller om det här med kyrkoval. jag är typ bara i kyrkan när jag måste som typ dop. men det va en sak som jag hörde på nyheterna på tv som fick mig och tänka om. och va det va ja det behöver jag inte gå in på. men det fick mig och tänka att det är bättre att jag röstar på nått än inte alls. 
 
sen gick jag hem duschade gjorde mig i ordning och väntade på att mamma och pappa skulle komma så att vi skulle åka till farmor och farfar. åå dom blev så glada när jag kom. för dom viste inte att jag skulle med så dom blev extra glada över att jag är med. det är det som gör att det är värt att ställa upp och följa med och åka dit. både för att jag vet hur glada dom blir och för att man aldrig vet hur länge dom kommer och leva. men ja när man kommer dit så är det alltid tårta och en massa kakor och ja det är bara och ställa upp för laget och äta. men det gör ju inte mig nått ;). haha jag har typ ätit mer socker och snabba kolhydrater idag än vad jag gör på en hel månad. men det är ju så gott. men vi va där i några timmar fikade och pratade om lite allt möjligt innan vi åkte hem.
 
va hemma lite efter fyra och tänkte vad göra nu då. ingen träning på gymmet. när sprang jag senast hmm i fredags. kankse ska ut och springa en runda. lite ångest för hur mycket jag hade lyckats vräkt i mig och med en pigg och sockerkickad kropp så bestämmde jag mig för att ge mig ut på en spring runda. luften va kall, frisk och härlig. ett perfekt spring väder. tänkte att jag börjar med att springa min vanliga runda och när jag hade sprungit halva så kände jag mig pigg och kry i benen kunde ta i och ändå känna att jag hade krafter kvar. en härlig känska. om det har med dom enorma bitar jag tog av tårtan och alla kakor som jag vräkte i mig ja det vet jag inte men pigg kände jag mig i alla fall. så bestämmde mig när jag nästan hade spungit min 5kms runda klart att jag skulle vika av och ta 2,5 rundan oxå så när jag hade sprungit klart så hade jag sprungit 7,5 km + den sträckan som jag springer till min runda. så ja det blev en härlig och lite längre spring runda.
 
sen har jag bara ätit min paj med sallad och kollat på call girl som jag måste säga va en riktigt bra film. det va en film som va en blandning av lite hämskt, lite tragiskt inte så mycket humor men med mycket budskap och ja den va en riktigt bra film. har du inte sett den gör det..
 
nu blir det wallander innan jag ska sova för att ladda batterierna till i morgon.
 
men ha det såå bäst
 
bjuder på en gammal och svettig bild från i sommras 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0