träning like hell

idag har jag tränat så att svetten sprutade inte bara en gång utom två gåner på en och samma dag. varför nu detta??? jo för att jag kan. jag går varken på nån ny spännande ramflande diet som 5:2 dieten, GI,LCHF, LCQF, viktväktarna, pulver, banan dieten, vattenmelon dieten eller ät så lite som möjligt under så långtid som möjligt och du kommer och rasa i vikte dieten. nej jag går efter dieten suntförnuft dieten ;). jag är varken förkyld eller sjuk. jag har inga kramper eller ont i varken höger eller vänster ben. eller jo lite i höger lår men det kan lika gärna va en långvarig träningsvärk ;). så det fanns inget som kunde stoppa mig från att träna två gånger idag.
 
jag började dagen med att åka in till sats spårvagnshallarna. som förövrigt måste ha sats snyggatse lokaler. högt i tak och så jävla snyggt. men klasserna bli precis lika jobbiga oavsett hur snygga lokalerna är. ja där körde jag ett Grit Cardio pass. det är ett 30 min gris jobbigt pass. en härlig mardröms start på dagen. när man tror att man håller på och dö för att pulsen och hjätat slår så hårt ja då är det bara att plocka fram den där rena jävla viljan som man har nånstans där längst in. för sista cardio låten är så jobbig att det gör ont när man andas. haha eller nej andas är fel ordval. flåsar och frustar som en astmatisk storrökare. 
 
sen efter passet blev det in i duschen och sätta lite fart för att jag nu va jätte hungrig och ville komma till jobbet för att äta frukost nr:2. på jobbet va vi bara tre personer och ja det va meningen att vi skulle va det oxå. men som jag sa hällre få men grymt bra personer än många och bara idioter ;). dagen gick jätte fort. vi sålde bra och hade mycket och göra. en rolig dag. men roliga människor och köp starka kunder. det tycker vi om. 
 
efter jobbet va det då dax igen. men denna gång på sats medis och Grit Strenght. men innan det så hade jag lite tid över och sprang ca 10 min på bandet för att få upp lite puls och flås innan passet drog igång. jag kan tycka att det är ganska så skönt att göra det innan passet när jag har tid. så att man är lite uppvärmd innan mördar passen drar igång. även detta pass va sådär gris jobbigt precis som det ska vara. jennifer som håller i passet är sådär härligt hård och. och säger att det är vår träning och att resultat är nått man får av hård träning och inte ut av nånting annat. det kommer inte gratis. förutom att passet va gris jobbigt så gick det mycket bra. jag krigade på, svetten forsade, mjölksyran skrek och ja det va precis som vanligt. sen att hon la på typ ca 1 min extra på maglåten va som en plåga. då hade jag lust att bara ställa mig upp och bara nej nu gör du fel såhär ska det inte vara. det ska va slut nu. men kände att då kommer allas blickar hamna på mig och det tycker vi inte om.
 
efter passet gick jag väldigt saga upp för trapporna och ut på gatan. men nu är jag hemma. har ätit och väntar bara på att få och lägga mig.
 
men ha det såå bäst =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0