träningsvärk

ja jag kan ju säga att det va med mysket träningsvärk i benen och i arslet som jag i morse vaknade och försökte och ta mig ur sängen. fy fan säger jag bara dom där passen igår tog död på mig. haha det blev ju säkert inte bättre av ca 2 tmmars hoppande och studsandes till axwell igår. det va en utmaning att både komma ur sängen och att gå på toa. jag insåg ganska snabbt att okej det här en sån här dag då jag kommer och få göra allt ståendes som att äta, sova, kissa, kolla på tv ja allt. men efter lite frukost så tänkte jag att jag kankse kan mjuka upp denna träningsvärk med att springa en liten runda.
 
så japp på med kläderna, ut ur lägenheten, ut ur hissen och känner fortfarande att det här det är en bra idé. efter att ha sprungit en sidådär tre spring steg så känner jag att detta kankse inte va en så där jätte igenom tänkt bra idé. men jag krigade på och tänkte att det mjukas nog upp och bli bättre om en stund. jovist lite bättre blev det nog men i varje nerförbacke så hoppade den där jävla mannen ut igen och slog på mina ben. det va med tunga, stela och träningsvärkiga ben som jag tog mig runt. det kändes som att jag sprang så långsamt att tant agda med rullator hade kunnat gå om mig utan problem. känns som att nästa gång är det jag som kommer och få ta rullatorn ut i joggingspåret.
 
men jag tog mig runt och sprang även lite extra för att jag sprang ändå så jävla långsamt så då kunde jag lika gärna springa lite längre. så sprang i ca 45 min och hur långt jag sprang ja det vet jag inte. för jag sprang först till min runda och sen min runda och sen lite extra. sen gick jag hem. duschade gav mig själv en klapp på axeln och gick ner till ica. köpte lunch till nästa vecka. det ska serveras lax med grönsaker. mums. eller jag hoppas på att det blir mums i alla fall ;). 
 
sen tog jag det lite lugn i soffan. haha och ja jag kom ner i soffan. det är värre att komma upp. eller att knyta skorna ska vi inte ens tala om. det är flippflopp som gäller hela den här veckan ;). sen va det bara och tagga till. jag skulle ju köra mitt cross training pass på sats haninge. så det va på ännu stelare ben som jag tog mig ner till sats och upp för trapporna och in i salen. passet gick bra. den det va sjukt jobbigt inte bara för att det va jobbigt utom för att träningsvärken gjorde sig påmind i ganska många av övningarna. va nog om sanningen ska fram lite trött och sliten oxå efter gårdagens drink, vin, hoppades och sena tid. så kan vart därför som det kändes extre tungt. två ut av dom som jag brukar träna med skulle köra passet efter som är ett nytt pass. men kände mig inte upplagd för det utom bangade men sa att jag nog skulle försöka och ge mig på det nästa vecka. så ja då ska jag nog ge mig på det passet oxå. läskigt tycker jag. för jag tycker ju inte riktigt om och gå på pass som jag aldrig har gått på förut. men som tur va så är det ett nytt pass och då är det oftast ganska många som oxå är nya.
 
men sen så blev det att gå hem och dö i soffan. eller nej vänta jag skulle ju både äta och göra i ordning lunchen till nästa vecka. så nej det va bara och fixa det. men nu så är allt klart och jag ska bara inta soffläget och förhoppningvis inte somna där.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0