trött och ångest

ja nu känner jag att den där jävla måndagen kommer krypandes som en stor elak finne som man känner att den är på g att blomma upp mitt i ansiktet. och att det spelar ingen roll hur mycket man säger till sig själv att inte va där och peta och kläma. för det är man ju ändå och precis lika mycket som man vet att man ändå är där och klämmer så vet man att månaden oxå kommer bestämmt och med säkra steg. men är det nått som man vet så är det att även den där finnen och måndagen går att igenom lida och att den går över.
 
men ja idag så började jag min söndags morgon på tok alldeles för tididgt. klockan ringde 05:45. ja ni ser rätt 05:45 på en söndag...jag va trött. haha som vanligt. men ja jag skulle åka till stallet. jag började med att släppa ut dom djur som skulle ut och sen rida ut. sen blev det mockning och fixning innan jag åkte hem. 
 
tanken här nu va att jag skulle äta lite snabbt. jag gjorde i ordning en smoothie med en massa bär och ingefära. det är ju lite förkylningtider och det är lika bra att va ute i god tid med att boosta immunförsvaret. för ja jag känner redan nu att hösten och alla dess olika förkylningar och basilusker är på ingång. ja sen va då tanken att jag skulle gå ut och gå en sväng. inte springa utom gå. bara för att jag har fått lite ont i in vänster fot och så har jag lite ont i mitt höger lår. det känns när jag springer så kändes som att det va bäst att ta det lite lugnt och gå ut och gå i stället. men man kan ju säga som så att det stannade vid tanken. ja för jag la mig ner i soffan och somnade typ direkt. vaknade typ upp en timme senare. inte ett dug piggare och bara groggy. blev ingen promenix mer än ner till ica för att köa mat.
 
men ingen ångest över det. jag skulle ju trots allt träna. så vid 15.20 gick jag ner till sats haninge för att först köra att cross training pass och sen ett dodgeball pass. på plats va många kända ansikten och vi stod och pratade lite innan och jag och två tjejer som brukar köra det här passet bestämmde oss för att para i hop oss och köra stationerna tillsammans :). det är såbra för vi är ganska så lika och kan därför peppa varandra att klara av lite till och ingen vill ju va sämst ;). passet gick kalas bra. det va sjukt jobbigt. allt bara forsade det va både snor och svett. mer ingefära kankse kan hjälpa. sen när det första passet va klart så va det dax för pass nummer två. men det här passet är bara på 30 min och är så sjukt roligt så man tänker knappt på att man tränar. eller jo för jag är ganska så dålig så då blir det mycket straff träningar så jo det är jobbigt. det va som att tärningen va inprogramerad på 1 för jag fick typ bara armhävningar hela tiden. vilket jag typ är absolut sämst på. 
 
men efter båda passen så va jag ganska så trött så blev att gå ganska så sakta hem. för att äta min sallads middag som idag blev samma som igår. sallad, tomat, paprika, ägg, avokado och getost. men ja nu blir det att bara ta det lugnt kolla på tv försöka och inte somna i soffan och såklart kolla på bron =)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0