trötta

det va med trötta, träningsvärkiga och mörbultade ben som jag tog mig upp ur sängen i morse. om jag nångång kan ta på mig strumpor ståendes på ett ben så va det inte dax för att testa om jag kunde göra det idag. det va bara en utmaning att komma ut sängen och få på sig byxorna. dagens frukost blev den gamla vanliga som består ut av gröt med min mosad banan, hallon, ägg, kanel och så en klick kokosolja. mums. laddade upp till nyhetsmorgon och försökte och få lite liv i benen men mista rörelse kändes som en omöjlighet. det va med viss utmaning som jag tog på mig både strumpor och skor.
 
det va då dax för lördags pump och lördags grit =). wiiii roligt. så åkte in till sats älvsjö och kände redan i trapporna på väg upp att hur ska detta gå. träningsvärken i hela benen och i arslet är obeskrivlig efter gårdagens LegSolution och Grit Strength pass. men förutom att jag hade ganska så mycket träningvärk i benen och i hela arslet så gick passet ganska så bra. det va en vikarie för elin som brukar ha passet är på utbildning. men vikarien va mycket bra. ja dom brukar va det för dom kör ju passen nån annan stans så det är inte som i skolan när vikarien rullar in tv:n på matelektionen ;). hon körde idag hela nya releasen och jävlar va jobbig den andra benlåten är. det är typ 4 min bara utfall. mina redan träningsvärkiga ben och arsle skrek efter bara ett utfall. så ja det va bara och bita i det sura äpplet och kriga på. fy fan säger jag bara mina ben typ skakade när vi va klara med den låten. sen tycker jag att den här releasen va ganska så lik den andra haha ja förutom den andra ben låten som tar död på en. rygglåten tyckte jag oxå va tyngre och mer pulshöjande. men det ska bli kul att köra den här ett tag nu framöver.
 
efter pumpen så va det dax för Grit Cardion. mina ben tyckte bara att det va jobbigt och plocka bort alla vikter. så jag tänkte att ja vi får se hur det här går. det va johanna som va vikarie idag och hon har jag kört för på medis ibland när hon har haft cardion där. Cardion tog som vanligt död på en. alla hoppande utfall va som knivar i benen armhävningarna va som knivar i armarna. svetten forsade ner i ansiktet och pulsen ja den skenade som en häst på täbygalopp. det bästa är ju såklart lätt när passet är över. man bara ligger där som en död valross och känner bara känslan och lyckan av att va klar. 
 
sen hoppade jag på tåget in till sats zenit för att köra ett trigger point pass. det är det passet där man börjar och gråta ut av smärta. smärtan när man rullar över denna rulle som gör så jävla ont. idag kändes det som att det gjorde extra ont. när jag rullade över nån knut vid ryggen precis vid armen så gjorde det så ont att armen nästan domnade bort. men passet känns ändå bra för man börjar med att  göra en övning där man bara ska stå rakt upp och ner sen lite sig ner och se hur långt ner man kan komma med raka ben och raka armar. känna känslan och efter en massa rullningar, stånkningar, stöningar och grimarser så ska man upp och göra samma sak. det är faxist skillnad. man kommer mycket längre ner och det tar absolut inte emot lika mycket. så ja jag tror på det här. men det gör ju sååå ont på vissa ställen.
 
sen åkte jag hem. och åt lite mat. men kände att jag ville komma ut i det fina vädret lite. men att försöka och springa kändes typ som att försöka och gå på vattnet. och jag kände att vist det går säkert men jag kommer typ bara snubbla mig fram och säkert bara ramla. så nej tack. det blev att gå en Power Walk på 1timme och 10 min. det va så härligt att komma ut en sväng.
 
men nu är jag hemma ska äta paj med sallad till middag, kolla på tv och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0