Arbetat

Idag har jag arbetat och det kändes riktigt roligt att va tillbaka. Jag kände mig till och med pigg och glad när klockan ringde i morse 05:00. Det va som att jag kände mig som en människa och inte som ett lik. Men ja jag började min morgon med att åka in till sats spårvagnshallarna för att köra ett Cross training pass. Det ärret roligt och jobbigt pass. Med en massa olika stationer med olika övningar. Där man fick gå igenom hela kroppe. Och ja jag tror att jag hittade nya svaga muskler idag. Vi gjorde så att vi jobbade 40 sek vilade 20 sek och upprepade 5 gånger innan vi gick vidare till nästa station. Och när vi hade gått hela varvet runt så va vi klara. 

Då blev det att åka till jobbet och jag kan ju säga som så att mina arbetskamraten blev glada över att se mig men dom blev ännu gladare när jag plockade upp chokladen som jag hade med mig som jag vann igår :). Haha den tog typ slut på en dag. Stort tack till mina jobbar kompisar som hjälpte mig att äta upp den där. Då jag verkligen i ge behöver ätta upp hela själv. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Haninge och köra ett bodybalance pass. Åååå vad jag älskar det passet. Det är ett så skönt avslappnade och härligt pass på ett så mysigt och mjukgörande sätt. Jag va kär i den förta releasen och börjar även att bli kär i den nya oxå. Den gör så mycket gott för min kropp. Men jag är såå trött och avslappnad när jag åker hem och jag är fortfarande galet trött. Så blir att sova tidigt idag. I morgon är jag ledig igen. Skönt. Haha värsta slappar veckan det har vart för mig den här vecken. 

Åååå i påsk ska jag ta och åka ner till vårt land i rökärr. Det ska bli så mysigt och så ska jag såklart ut och springa på alla grusvägar. Längtar =). 

Men nu blir det chill i soffan och sen till att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0