Hemma

Nu är jag hemma och även om saknat naturen och alla grusvägar och den otroligt härliga miljön så är det samtidigt skönt att va hemma igen. Hemma till min lägenhet och till mina rutiner. Men oj vad gott man sover där borta. Det är inget som stör. Utom det är såå tyst och så lugnt och den friska luften gör att man sover som en stock. Haha Lena tyckte att jag va en hopplös pensionär när jag sa att jag hade sett fram emot att få åka till landet för att få sova. Haha sen när jag gick och la mig kl:22:00 haha då vad hon upp. 
Den enda som gick och la sig tidigare än jag det va pappa sen gick jag och la mig och sist gick Lena och la sig. 

Men idag så åkte jag ganska så tidigt för jag ville komma hem nångång. Så jag åt frukost packar ihop mina saker och åkte. Jag va hemma vid strax efter tolv. Och det kändes riktigt bra att ha hela dagen framför sig att göra vad man ville med. Det va ju kanon väder så jag tog en lång promenix. Efter gårdagens tvåmils löpning så kände jag att vila kroppen va en mycket bra ide. Så jag gick en promenix i det härliga vädret och sen bokade jag in mig på ett bodybalance pass och tog hand om min kropp. Som faxist mår förvånansvärt bra efter gårdagen. Det känns guld =). 

Sen har jag gjort morotsbiffar och åt till middag blev 6 st så kommer att ha till i morgon och till på tisdag oxå. Sen blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och skönt.  

Gårdagens middag kyckling med sallad och bacon inlindade sparris 
Efter maten gick vi en promenix i solen 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0