I säng sent och upp tidigt

Juste den kombinationen med att gå och lägga sig sent och att sen gå upp tidigt är ingen bra kombination. Haha det kan sluta lite hur som helst eller kanske lite mer var som helst. Det gjorde det nämligen idag. 

Jag va ute igår med Sara, mickis och Emma och lite jobbar kompisar till Sara. Jag hade jobbat så jag åkte hem till mig efter jobbet och gjorde mig iordning och åt middag hemma för att sen möta upp dom på tåget i Haninge. Vi skulle till Globen och möta upp dessa killar så vi hoppar av i Farsta och tog t-banan där ifrån till Globen. Mötte upp Saras jobbar kompisar och sen gick vi till klubben. Det va trevligt men stället va inte riktigt ett ställe som föll mig i smaken. Det fanns tre dansgolv. Men det va precis lika dålig musik på alla tre dansgolv. Dom kunde lika gärna bara ha haft ett dansgolv med dålig musik på. För det gick typ inte och dansa till den musiken och jag kände på en gång. Att oj det här är inte riktigt ett ställe som passar mig. Så jag kände att jag hade två allternativ antingen satsa på att dricka så mycket vin som möjligt och hoppas på att det skulle rädda musiken och den ike existerande dansvänliga och extremt dåliga musiken till det bättre. Eller att hålla mig till mitt glas vin som jag hade i handen drick upp det och sen fick det vara bra så och sen göra det bästa ut av situationen och hoppas på att komma hem nångång hyftast tidigt och känna sig någorlunda pigg dagen efter. 

Jag tog allternativ nummer två. Jag drack ett glas vin därinne och det va precis när vi kom. Sen drack jag bara vatten och kände att nej det är bättre och hålla sig nykter. Jag försökte och dansa till den helt omöjliga och extremt dåliga dansmusiken och vid strax innan två gav jag upp och då hade jag vart ute på deras altan några gånger och fått i mig både en gnutta frisk luft men mest en jäkla massa passivrökning. Så det va skönt att komma därifrån och få andas frisk luft och få komma hem. Jag va trött men kände att jag hade gjort ett mycket bra val där när jag bestämde mig för att bara dricka ett glas vin. När jag kommer ner till t-banan så står det 12 min till nästa tog ska komma. Nej tack säger jag och går helt enkelt till gullmarsplan. Sen åkte jag hem. Jag va hemma vid strax innan 3 och somnade på en gång när jag la huvudet emot kudden. 

Sov som en säl tills klockan ringde 08:00. Som sakt va i säng lite för sent och upp lite för tidigt. Men vad göra. Jag hade bestämmt mig i samma veva igår när beslutade om bara ett glas att det även skulle bli träning på morgonen. Jag va inte pigg när klockan ringde. Men det va bara att bita i det sura äpplet och tvinga sig upp. Jag åt frukost och åkte sen till sats Medis. Där blev det att springa en 10 min på bandet och sen att köra ett Grit strength pass för Miriam som va helt galen. Haha hon va så sprudlande glad och sprang runt extra mycket och puschade och skrek på oss. Tack säger till henne för det var precis vad jag behövde. Annars hade jag säkert packat ihop mina saker och åkte hem bara efter uppvärmningen. Men hon är som sakt va grym. 

Sen åkte jag vidare till sats Telefonplan och körde ett speed 'n' Sports pass. Jag va första man på stegen och jag tycker att det är kul att va först. För då har jag ingen som hindrar mig. Men jäklar va tjejen bakom mig va grym. Hon ha fan mig i hasorna hela tiden. Me det va sjukt roligt. Vi hade en intern tävling emellan oss två och det va galet roligt och precis lika jobbigt. Nu kändes kroppen så mycket piggare än vad den gjorde 08:00. Efter passet så blev det att åka hem och när jag hoppade på bussen från gullmarsplan hem till mig så kände jag bara att hjälp vad trött jag är. Jag ska bara vila ögonen en stund och lyssna på min ljudbok. Att va trött och lyssna på ljudbok samtidigt är livsfarligt det är som att nån läser upp en godnattsaga för en. Jag somnade. Jag mins att jag vaknade upp vid trollbäcken. Och sem vaknar jag upp av att bussen kör på ett gupp. Jag tänket att vi är snart framme. Ja vi är snart framme med inte vid Brandbergen utom till Svartbäcken. Haha jag hade verkligen somnat och missat min station. Så det va bara att hoppa av vid Svartbäcken och ta bussen tillbaka =) haha så typiskt mig att jag alltid somna på dessa bussar. 

Men nu ska jag snart ta och gå ner till porten för att bli hämtad för jag ska gå på bio. Ja jag lovar att försöka och hålla mig vaken hela filmen. 

Ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0