Ledig tisdag

Ledigheten fortsätter. Haha känner mig som värsta deltidaren. Men jag har så sjukt mycket semester som jag måste ta ut. Så det här är det sista rycket på min ledighet. Jag fick tre dar på raken för att dom skulle ta slut nån gång. Den som spar hon har ;). 

Men ja jag började i alla fall med en välbehövlig och mycket skön sovmorgon. Sov till kl:08:00 så blev det att äta frukost och kolla lite på Nyhetsmorgon. Innan mäklaren kom vid 09:00. Hon va mycket trevlig och tyckte om min lägenhet och hon tyckte att den hade stor potential. Men att det såklart finns en del att göra om man vill få ut mer ut av den. Men summan som hon trodde gjorde mig mycket glad =). Och nu har jag en grund att utgå ifrån i en möjlig kanske jakt efter en ny lite större lägenhet. 

Men nu har hon gått och jag ska ta och ge mig ut och springa snart innan regnet kommer dra in över Haninge. 

Men jag tänkte ju att jag skulle ta och skriva om mitt Grit pass igår. Jag har gått igenom alla protokoll från dom tidigare gångerna. Och gårdagen va den bästa omgången. Jag gjorde flest reps och det är super kul att föra protokoll över mina pass så att jag kan se min utveckling. För det händer verkligen någonting. Även om det typ bara känns som att man står stilla. 

För en person som aldrig har vart på ett Grit pass av den nya releasen så är det här pappret rena rama grekiskan. Men för mig så är det solklart. Vad dom olika sofforna står för. Och att det inte bara är siffror utom det är blod, svett, tårar, mjölksyra, horn som växer ut, grimaser, puls som skenar och ett sju helvete jäkla anamma. 

I den första rutan där det står challange 1 då är det dax för utmaning nummer 1. Man har två minuter på sig att göra så många som möjligt. Det man ska göra är burpees på lådan. Det betyder att man ska göra en armhävning på lådan sen hoppa upp på lådan, hoppa ner från lådan och det är en burpees. Man ska hinna och orka göra så många som möjligt på två minuter. 

Sen går man över till track 3. Nu har man 1 min på sig att göra så många reps som möjligt och 30 sek vila mellan varje set. 
Nummer 1 är jobb med stång där man först ska göra en axelpress och sen göra en frivändning. Det är en rep. 
Nummer 2 ska man göra knäböj
Nummer 3 ska man göra rodd
Nummer 4 utfalls hopp
Sen börjar det om med övning ett igen

Challange 2 är det tillbaka till burpees på lådan igen. Man har två minuter på sig att hinna med så många som möjligt. Man vill nu komma så nära som möjligt eller helst bättre än första gången. 
Så är det ju med andra omgången oxå av track 3. Man vill ju komma så nära eller helst va bättre än första gången. Det blir ju som en stor tävling emot sig själv att inte ge upp utom kriga några reps till för att komma så nära första omgången som möjligt. 

Detta kan ju låta hur lätt som helst men jag lovar detta är jobbigt ;). Sen ska man plussa ihop allt och räkna ut hur många reps man har hunnit med. Och ja det är ju såklart jobb med en tung stång som gäller. Jag hade 10 kilo på varje sida så 20 kilo totalt. Det är det som oxå är utmaningen. Att ha en tung stång att jobba med. För har man en lätt stång så blir det ju ingen utmaning alls. Nej tungt ska det va ;). 

Men nu ska jag ut och springa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0