löpning

igår blev det en massa jobboch det va en hel del att göra. det va som att alla kunder kom in samtididgt. så det va fullt kaos ett tag. men det blev bättre sen och efter 15 va det typ helt dött. men jag tycker att det är mycket roligare när det är så. då går tiden betydligt snabbare och det är ju aldrig helt fel. efter jobbet blev det att åka hem till sara och till hennes ny lägenhet. den va jätte fin och kommer att kunna bli jätte fin. den har mycket goda förutsättningar =). haha jag hittar ju inte i nynäs så från tåget blev det att upp med mobilen och slå in adressen i gps:en och sen bara följa den. men jag hittade på första försöket så det va ju bra.
 
hos sara blev det att dricka ett jätte gott rose vin som hon hade köpt. efter ett tag kom emma och vi satt och pratade ett bra tag. sen skulle vi dra ut på krogen. men jag är ju en sånhär gammal och grå människa så jag bestämmde mig för att inte följa med in till stan. utom jag hoppade av i haninge och åkte hem i stället. men jag kände mig jäkligt trött efter att ha jobbat hela dagen och hela veckan. sen skulle jag upp och träna såklart så jag kände inte för att komma hem mitt i natten och sen va helt död dagen efter. men det va kul i alla fall och va med det tag. jag va hemma vid 12 tiden och gick och la mig direkt. jag sov som en stock hela natten. 
 
om det va gårdagens vin och trevliga sällskap ja det vet jag inte men träningen gick så jäkla bra. jag kände mig så sjukt pigg och stark. så det kändes kanon kul. jag körde ett grit pass och sen efter det körde jag ett bodybalance pass. det va sååå skänt att få balansera ihop kroppen ordentligt efter. fast jag höll typ på att somna när det va dax för 8 min bara avslappning. jag känner att jag blir bättre och bättre på att bara slappna av. haha det är nästan det svåraste på hela passet för jag börjar alltid att tänka på en massa annat som jag borde göra eller som jag ska göra. eller ja vad som helst.
 
men efter passet så blev det att åka raka vägen hem och in på ica köpa en massa mat och sen vräka i mig en massa mat. och ladda batterierna för att åka till sats söder och köra ett runner strength pass. jag började med att möta upp nathalie på stationen och sen åkte vi tillsammans till centret. det är så kul att få sällskap och att ha nån att träna med =). klassen hade fokus på mycket intrevaller och skulle va det tuffaste ut av dom olika löparpassen. så vi tog den gruppen som sprang långsammast för att va på den säkra sidan. i den grupper skulle man springa milen på under 60 min. och det gör ju jag utan problem. ja om det typ inte är snöstorm och trafikstockning på samma gång. men vi tog den långasammaste gruppen för säkerhelt skull. för det är så jobbigt om man springer långsammast och om man känner sig sämst. men vi hade kunnat välja en grupp snabbare för jag kände att jag hade velat hålla ett högre tempo jag kände att jag fick hålla igen och att jag hade mer att ge. men det va kul i sprinterna när man fick springa i eget tempo. för då kunde man öka på ordentligt =).
 
men annars så va det jätte kul. sen åkte vi hem. nu är jag hemma tar det bara lugnt. har ätit middag och ska bara ta och chilla lite innan jag ska ta och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0