Rensat

idag så började jag moronen med att äta frukost i lugn och ro. sen drog jag in till sats regeringsgatan och körde ett cross training pass. det va ett cross pass som va väldigt crossfit inspirerat och det tycker jag är super kul. men jag lyssnade inte tillräckligt noga när han gick igenom vad vi skulle göra och framförallt hur länge och hur många. jag trodde att det skulle vara som förra gången jag va på passet för typ 3 v sen. då va det jobb i 20 sek och sen vila i 10sek. så när han skriver upp att vi ska göra 20 armhärvningar 30 knäböj med push press 40 mountain climbers och 50 jumping jacks. så trodde jag att det va sek som han menade. så jag lassade på min stång tung med 10 kilo på varje sida. och tänkte att det här bli bra. nej då visade det sig att det va inte sek han hade skrivit upp utom antal reps. eeee okej det här blir inte bara tung det blir jätte jätte tungt. men skam den som ger sig. det gick. men det va tungt. det här gjorde vi i 16 min och det gällde att hinna med så många varv som möjligt. 
 
sen efter detta så gick vi över till nästa övningar. så skulle vi göra 4 st burpees 8 knäböj (utan stång) 12 situps. detta skulle vi hinna med på 1 min. va man klar innan fick man vila dom få sek som va kvar för när nästa min drog igång så va det bara att börja om. detta gjorde vi i 12 min. det va jobbigt.
det va en blöt och svettig anna som kröp till damernas efter detta pass.
 
sen har jag även rensat idag. det blev en stor rensning i mitt skafferi. jag har typ slängt ut allt. eller i alla fall allt som jag inte kommer att äta och som jag inte äter längre. det va allt från pasta, vaniljsån, olika varmakoppar, soppor och ja mer pasta av alla desslag. jag hittade två förpackningar av vaniljsås en som gick ut 2008 och en som gick ut 2011. haha hjälp när åt jag det där senast lixom. nej det va bara såå skönt att få rensa ut och slänga allt. nu finns det inte en enda makaron kvar i min lägenhet. och vad mycket plats jag helt plötsligt fick i mitt skafferi för bra mat och den mat som jag äter nu förtiden. 
 
sen va planen att jag skulle gå ner till sats haninge och köra ett grit pass. ja jag kom ner värmde upp på bandet och stod sen och väntade utanför salen med dom andra grit deltagarna. men inte grit instruktör. pumpen som va innan tog slut. fortfarande ingen fröken. så vi gick in och började att plocka fram vikter och gjorde oss redo. men fortfarande ingen intruktör. pumpfröken sprang ut i receptionen och frågade och dom skulle ringa på henne. eeee jaha. så hon är allstå inte ens på plats. jag har vart med om en del olika saker som har hänt under dom pass som jag har gått på. sena instruktörer som kommer in med andan i halsen, mickar som lägger av, redskap som krånglar, instruktörer som blir sjuka och man har fått blixt inkalla en anna instruktör. men aldrig har jag vart med om att instruktören inte kommer. så vad göra. jo pump fröken innan hon drog av en egen ihop kompromerad variation av ett bodypump pass. det va uppvärmning, benlåt, bröstlåt, rygglåt och sen avslutade vi med mage. det blev helt enkelt den bästa lösningen på problemet som lite akut hade uppståt. det visade sig att instruktören va utomlands på nån solig härlig ö och drack goda (naturligtvis alkoholfria ) drinkar med paraply. och att det va en vikarie som skulle hålla i denna klass och att det va den som inte hade kommit. men det blev bra träning i alla fall. så det va ju bra :)
 
sen blev det att gå hem. nu är jag hemma har ätit middag och ska bara ta det lugnt och skönt.
i morgon blir det mycket som ska hinnas med =)
                

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0