Salomon city trail

Nu tänkte jag att jag skulle skriva lite om gårdagen lopp som jag sprang. Det började med att jag åkte in till Kungsträdgården och jag lämnade in mina saker gick på toa och gjorde mig redo för start. Värmde upp lite både för att det va kallt och för att jag tänkte att det kan ju alltid va bra. 

Vid 19 gick starten och då började en riktig utmaning. Det va ett jätte roligt och verkligen super jobbigt lopp. Det va mycket trappor både uppför och nerför. Det va kullersten även där både uppför och nerför. Det va en sån brant stig uppförsbacke att det inte ens gick att springa utom man gick gå uppför. Sen va vi uppe på ett berg. Hopp, springa mellan stenblock och gräsplättar. Sen skulle vi nerför det där berget oxå på någon grustig. Det va verkligen håll i och håll om så att jag inte skulle snubbla på mina egna fötter och ramla. Sen va det mer trappor och så avslutade vi loppet som vi började det med att springa upp för en grusade Slottsbacken. 

Det va ett sjukt roligt lopp och jag är mycket glad över att jag anmälde mig till det. Det va en riktig utmaning och det va sjukt jobbigt. Speciellt med alla trappor och kullersten. Haha fy fan. Det är svårt och springa nerför tyckte jag. Det va några som tog två steg intaget nerför. Men det vågade inte jag göra utom jag tog det lite mer säkra före det osäkra och tog ett steg i taget. Vilket säkert gjorde att det tog längre tid men jag tänkte att det kan jag ta igen sen raksträckorna och uppförsbackarna. 

Jag hade ju min pulsklocka så hade lite koll på hur fort jag hade sprungit och jag va nöjd med tiden med tanke på alla trappor och på att man fick gå på vissa sträckor och med tanke på att det va ett utmaningslopp. När jag sen idag gick in på Salomons hemsida och såg att resultatlistan hade kommit upp så blev jag ännu gladare. För av 104 startande i min klass så kom jag på plats 12 På tiden 34:14. Det känns helg galet. Jag är så sjukt nöjd och stolt över mig själv. Det känns nästan som att jag är lite bättre än vad jag i själva verket tror. Jag är även nöjd med tiden. Med tanke på underlaget och alla trappor. Plats 12. Det är nästan som att vara bland dom top 10 fast bara två efter. Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Över att jag har kommit såhär pass långt i min träning och att all min träning med löpningen och övriga träning har gett resultat i just löpningen. Att jag har blivit så pass mycket snabbare och att jag klara av så mycket mer utmaningar. 

Men nog pratat om det. Haha jag är bara så glad att jag skulle kunna mala på i evigheter men det tror jag faxist inte att någon skulle orka lyssna på ;). Inte ens jag själv. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0