Stegräkning

Just nu på jobbet så är alla som vill i hela synsam med i en stegräkningstävling. Vi i Tyresö har såklart valt att vara med. Det började i måndags och än så länge så går det mycket bra för mig. Jag har den mig hela tiden. Ja förutom när jag sover och bara ligger och dör i soffan. Sen så ska man fylla i på en sida hur många steg man har kommit upp till. 

Och efter som det va måndag igår så va det stallet som gällde efter jobbet. Stegräknaren va både med och på. Även under själv ridningen. Haha och jag kan ju säga som så att om man nångång ska va med i en stegräkningstävling så ger ridning en jäkla massa steg ;) haha den att det är hästen som går ja det verkade inte den förstå. Utom den räknade så glatt så. Perfekt. Haha om det är helt regelrättigt. Ja det vet jag inte. Men tanken är ju att man ska röra  på sig och puschad till att träna mer och att den då ska räkna steg. Och jag tycker ju att ridning är ju i alla fall lite träning även om det är hästen som springer. Men på min lektion så fick jag rida marvel. En trevlig men lite speciell häst. Men jag tycker om honom och det gick bara bra. Efter framridningen så slappnade han va mycket mer och blev bara bättre och bättre. En bra lektion helt enkelt. Stegräknaren slutade på 14373 steg. 

Idag så började jag dagen med att köra ett cykelpass på 45 min och sen körde jag lite mag och core övningar. Jag har börjat att jobba lite mer med bollen och jäklar vad jobbigt och svårt det är. Jag får typ spänna alla muskler i hela kroppen för att den där jäkla bollen inte ska rulla bort och in i en annan människa ;). Stegräknaren va på och cyklingen gav oxå en del steg. Det trodde jag först inte. Men jag tror inte att den räknade alla men en del blev det. Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det va en del att göra och mellan 18-19 va det mycket folk inne och det blev snabbt rörigt och jag har en hel hög som väntar på mig i morgon. 

Efter jobbet blev det att åka hem. På hemvägen så kände jag mig helt plötsligt sååå sugen på att ge mig ut och springa. Så när jag kom hem så blev det att super duper snabbt byta om till springkläder. För att hinna med att springa min runda i skogen innan  det blev alldeles för mörkt. Rundan kändes kanon bra. Jag kände mig mycket pigg och kroppen kändes pigg och kry. Inga kramper nånstans. Härligt. Det va så uppfriskande och energigivande. Sen gav det en hel del steg på min räknare oxå ;). Så idag slutade den på 20971 steg. 

Men nu blir det att sova. Ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0