Synsam mässa

Idag har jag hunnit med en hel del. Men jag är alldeles för trött för att orka skriva om allt så jag delar helt enkelt upp det i olika delar. Men jag började i alla fall min morgon idag md att bege mig till sats spårvagnshallarna för att köra ett Cross training pass för Oscar som för övrigt är så jäkla rolig. För han säger så himla mycket roliga saker hela tiden. Men han säger det inte på ett skämtsamt sätt utom bara i sin vanliga ton. Men aja passet gick bra. Sen efter så hade jag jätte gott om tid så jag tog en längre stretch och rullade över en rulle och hittade en hel del onda muskler. Smärta. 

Sen blev det dusch och att äta frukost. En helt vanlig morgon helt enkelt. Men så blev det inte idag inte. Ner för idag så skulle jag möta upp Pia på t-centralen. Men innan det så hade jag gott om tid för att i lugn och ro sitta i Kungsträdgården bland blommorna och njuta ut av den värmande solen och äta min frukost samtidigt. Asså en bättre start på dagen kunde jag ju bara inte ha fött. Det va helt underbart. Så ja nu kan även jag infinna mig i denna skara bland folk som har åkt om till den stora staden för att kolla på blommor. Och såklart tagit det officiella kortet på blommorna. 

Till frukosten blev det chiagröt med hallon, gojibär, mullbär, ett fikon och lite nötter dock så ser det inte så gott ut som det är för att kah va helt enkelt för hungrig för att första ta den officiella snygga bilden på här är min mat innan jag börjar att äta ut av den. Utom jag tog nog mer den här bilden såhär ser min mat ut när jag äter den. För jag gick först lös med sked och rörderunt ordentligt sen åt jag lite för att dämpa den värsta hungern och sen tog jag den officiella matbilder ;). Så kan det bli när man är en mycket hungrig människa. 

Sen mötte jag helt enkelt upp Pia och vi åkte till synsam. Det va som vanligt en salig blandning av både snyggt och i min smak mindre snyggt. Men Mycket snyggt och en del besvikelser oxå. Men då är det som det brukar vara. När vi hade blippat klart så va vi klara för hemgång. Man är ganska så mör i huvudet efter en hel dag av beslut, blippandes, velandes, letandes och tillslut nu har jag bara en till båge som jag måste ta ja men jag tar den där då. Sen sista bågen är alltid den svåraste. Så ja man blir rätt trött både i huvudet och i kroppen. Så det va en trött Carlsson som åkte hem. Men jag åkte hem bara för att vända och åka in till stan igen. Jag han slänga i min lite mellanmål innan jag åkte in. 

Jag sprang nämligen Salomon city trail idag. Ett lopp på 7 km som går i Stockholm. Men jag tänkte att jag skriver mer om det i morgon. Känner mig rätt mör i kroppen efter alla trappor. Att det kunde finnas så mycket trappor och kullerstensbackar i Stockholm alla gator. Helt galet. Det blir både att smöra in vaderna med aleo vera och att ligga på spikmattan i kväll. Men berättar som sakt va mer om det i morgon =). 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0