Tillbaka

Nu när ledigheten är över så är det dax att gå tillbaka till mina vanliga rutiner igen. Och det innebär att jag måste gå upp sådär obehagligt tidigt. Ja  jag vet det är självförvållat. Men men. Det är lika jobbigt för det. När klockan ringde 05:00. Va jag allt annat än pigg. Men det va bara att stiga upp. 

Jag började dagen på sats zenit med att köra ett cykelpass på 45 min. Det va både roligt, jobbigt, svettigt, pulshöjande och mjölksyra. Som ett kinderägg helt enkelt. Allt i ett. Sen efter passet körde jag lite mag och core övningar och avslutade med ett par riktigt tuffa övningar med en pilatesboll. Gud vad svårt det är med den där bollen ibland. Man får spänna typ alla muskler i hela kroppen för att hålla balansen på både sin egen kropp och på bollen. Så att man själv inte ramlar av och så att inte bollen var i väg nånstans. 

Sen blev det duschning och att åka till jobbet. Vi har fått en massa påskgodis. Inte bra. Jag har typ frossat och ätit alldeles för mycket godis. Jag har både fått ont i magen, dåligt samvete och ångest över det godiset som jag har ätit. Men det är ju så gått så det går ju bara inte att inte äta. Jag försöker att typ tugga tuggummi konstant för att ha nånting annat att tugga på. 

Sen efter jobbet så blev det att åka till sats Medis och köra ett löpningspass med en massa andra glada löpare. Det är ju bara  roligt och får springa med en massa andra. Idag va jag snabbast ut av alla i min grupp när vi fick spurta i fri fart. Men det va en kille som va nära på att slå mig. Men jag lätt honom inte komma förbi och om. Utom han fick allt hålla sig där bakom mig. 

Men oj nu är jag helt slut. Nu blir det till att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0