Trött

Omg det är en mycket trött tjej som just nu sitter i sängen och skriver redo för att sova. Jag har inte haft tid att skriva för att jag har helt enkelt haft annat för mig än att sitta med näsan i paddan ;). Eller så har jag bara vart lat och inte orkat ;). Men ja vad har jag gjort. Jag va ledig igår och så blev det att fixa här hemma. Jag va ute och gick en pw på typ 1 mil. Sen åkte jag till sats Haninge och körde ett Grit strength pass som gick kalas bra och som va sjukt jobbigt och mycket svettigt. Efter det blev det att köra ett ABSolution pass som är ett pass med fokus på mage och core. Det är ett tufft och utmanande pass. Speciellt för mig som har lika mycket magmuskler som en daggmask. 

Efter det blev det hem duscha äta och sen åka raka vägen mer till stallet och rida min lektion. Jag fick ta över en ganska så mycket lerig smokey. Som direkt efter passet fick åka in i spolspiltan för en av duschning av ben och mage. Sen en borstning av resten ut av kroppen. Men förutom att jag fick rida runt på en ganska så mycket lerig kossamu. Så gick passet mycket bra. Han är mysig och rida tycker jag. 

I morse va det en extremt trött tjej ( redan då) gick upp sådär obehagligt tidigt. Kl ringde 05:00. Det här med att ställa om klockan kan inte va nyttigt. Jag somnade typ på bussen på väg in stod och halv sov på tunnelbanan. Under cykelpasset så kändes kroppen seg och trött. Benen kändes tunga och det va inte alls nån skön, härlig och lätt känsla i kroppen. Den vaknade till liv efter att vi kom igång med intervallerna och fick till ett bra pass trots känslan i kroppen. Jag tog det nog lite lugnare än förra gången utan att fjösa. Sen körde jag bara lite lätta stretch övningar och rullade mina trötta muskler över en rulle. Smärta. Men ändå skönt. 

Sen höll jag typ på att somna på bussen på väg till Tyresö oxå. Missade helt att Sofia satt på samma buss. Men som tur va så såg inte hon mig eller. Haha så vi missade. Varandra helt enkelt. 

Sen har jag slutat min dag. Med att kl 18:00 åka till sats Medis och köra mitt första runner strength pass utomhus. Det va en nervös tjej  som hade gått på toa minst 3 gånger som tog sig till samlingsplatsen. Jag va mest nervös över hur och om jag skulle klara av det här passet och vilken grupp jag skulle ta och hur fort kommer dom andra att springa. Sen va jag nervös över att jag skulle va sämst. Att jag skulle komma sist och tillslut tappa bort dom andra och förvirra mig bort i tanto och sen att bli lämnas ensam kvar där i jakten på dom andra lagen. 

Men jag behövde inte oroa mig. Instruktören började med att säga att alla som börjar här kommer att sluta här oxå. Bra tänkte jag då måste dom helt enkelt vänta på mig. Sen behövde jag inte eller oroa mig för att komma sist. Jag va blad dom som höll täten och kunde springa på i ett bra tempo. Jag va med gruppen som sprang milen på 53-58 min och då låg intervallerna på 5 mil/km tempo. Det va en massa olika intervaller i olika längder. Ett jätte roligt och utmanande pass. Som fick upp både mjölksyra och flås. Så ja detta ser jag fram emot att köra mer ut av i vår och sommar =)

Men nu ska jag ta och sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0