Valborg

Idag har vi valborg och jag gissar på att dom flesta har antingen vart nere och kollat på eld. Ätit sockervadd och ståt och små frusit i duggregnet. Eller så har man korkat upp vinet för länge sen och är inne på glas nummer två eller är det tre. Och är på väg in i dimman för att fira Valborg. Kanske på väg in till stan för att gå på krogen och svänga på sina lurviga. som dom flesta människor i min ålder gör. Men varför göra detta när man i stället kan ge sig ut och springa med sats och Urban Tribes gänget. Ge sig ut på ett tufft och svettigt men oj så roligt intervallpass. Det va ett tappert gäng som samlades upp på östermalms ip och värmde upp med löpskolningsövningar för att sen dela upp oss i grupper och köra gärnet. Idag va även dagen med stort D. Dagen som jag hade bestämmt mig för att utmana mig själv och kliva upp en grupp. Innan har jag sprungit i grupp 3 som springer intervallerna i ett 5 min/km tempo. Men idag hade jag bestämmt mig för att springa i grupp 2 som springer intervallerna o ett 4,30 min/km. Det va riktigt utmanande och tufft. Men jag hängde med bra och det kändes super kul. Jag ska köra denna grupp nästa gång oxå. För det va en utmaning och det är de som är meningen. 

Sen pratade jag med en tjej på vägen hem när vi joggade tillbaka till centret. Hon va så glad för att hon hade klarat av att springa upp för hela mördarbacken och det hade hon inte klarat av förra gången. Det är så kul att höra folks framsteg och över hur glada dom är. Det gör att jag oxå glädjer mig både över deras prestation och över min egen prestation. För mig är det en självklarhet att jag ska ta mig upp för den där backen. Men det betyder ju inte att det är en självklarhet för alla. Det ska mycket till och vara en riktigt tuff, lång och brant mördarbacke för att jag ska ge upp och gå uppför backen. Men hon va så glad och det va så kul att höra =). 

Vad har jag mer gjort idag förutom att springa. Jo jag har ju såklart tränat lite oxå ;). Blev att börja morgonen med ett Grit cardio pass och sen ett hot FLX pass. Både gick bra cardion va svettig och flexen va varm och mjukgörande. 

Sen har jag jobbat och gjort en massa terapiarbeten. Det har vart en bra dag som rullade på både bra och fort. Mycket att göra i perioder och det är ju alltid kul tycker jag. 

Men oj nu måste jag ta och sova. I morgon ska jag ta sovmorgon och det ska bara bli sååååå skönt. Få sova ut och få känna sig som en människa för en dag ;) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0