Dagens träning

Dagens träning har bestått ut av ett crosstraining pass och sen att springa en runda. Jag började med att köra ett crosstraining pass. Det va ett nytt tema på början ut av passet innan vi gick på varven. Vi skulle göra 45 raka marklyft, 35 knäböj+ axelpress, 25 utfall och sen 15 roterande båten med viktplatta. Dom andra övningarna va såklart med stång. Vi hade 12 min att hinna med så många varv som möjligt. Det va jag och grabbsen som körde med 10 kilo på vardera sida av stången. På marklyften så började jag med mer men va tvungen att plocka bort sen till dom 35 knäböj+axelpress. Den övningen va den som va jobbigast. Det är en sån pass stor övning och man får med många muskler så det är en bra övning men jobbig. Jag hann med att köra 2,5 varv. Så det är bara att jobba på för att hinna med tre varv. 

Sen gick vi på varven och även där va det en hel del nya övningar. Bland annat en övning som är helt omöjligt. Eller nej ingenting är omöjligt bara jävligt svårt. Man ska stå på ett ben och göra en enbens knäböj. Ner kommer man ju men upp ojojoj det är där utmaningen börjar.

Efter detta pass så blev det att gå hem, byta om och ge sig ut och springa. Jag hade innan bestämt mig för att ge mig ut på en lite längre runda. Försöker göra det nu dom få gånger som jag kommer ut. Det blir inte lika mycket löpning nu under vintern. Så när jag väl kommer ut så försöker jag att springa lite längre rundor. Idag blev det att springa min 1 mils runda + lite till så blev nog en 14-15 km. Men känslan ojojoj den va allt annat än behaglig och härlig. Nej fy fan. Från det att jag tog mina första springsteg så kände jag hur det tog emot. Benen skrek. Det va tynga, trötta och sega benen. Jag tror att både dagens marklyft och knäböj + axelpress satte sina spår i benen. För det va som att springa i lera. Det va ett steg fram tre bak. Men det va i alla fall samma känsla från första steget till sista. Men ja det va bara att kriga på. Oftast så brukare man känna sig pigg i början och trött i slutet. Men nu va benen trötta hela sträckan runt. Men jag tänkte på att om jag nånting ska springa ett maraton så kommer det att vara precis den här känslan under halva loppet. Så lika bra att bita ihop över och under käken och helt enkelt bara kriga på. Men oj vad skönt det va när det va över. Den känslan är vart allt. Nu blir det inte mer träning. Jag ska ligga med benen i soffan under en filt och den ända träningen jag kommer att få är i höger armen när jag lyfter vinglaset ;). 

Såg den här i tidningen Metro och kände att det bara är så mycket jag. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0