God Jul

Ja man får väll börja med att säga God Jul. För det känns som att det trots allt kan bli en God Jul i år. Inte för att dom andra jularna har vart onda. Men jag har nog vart lite otaggad på julen i år. Vet inte riktigt varför. Men har bara inte känt mig lika nöjd med julklapparna som förra året. Sen har jag själv känt mig lite smått ner. Eller kanske inte nere för det har jag absolut inte vart. Kanske mer lite kluven. Har haft en del att tänka på och en massa olika tankar har dykt upp i huvudet. Men det löser sig alltid. Och just nu så känner jag mig bara glad och det är de viktigaste. 

Men ja jag började i alla fall min juldagsmorgon på det absolut bästa sättet. Nämligen igenom att springa en runda. Det va lite små kallt. Men det gjorde absolut ingenting. Jag va rätt klädd och blev snabbt varm utan att vara för varm. Det va frisk och skönt. Benen och kroppen kändes riktigt bra. Pigg och fräsch. Inga krämpor nånstans. Jag sprang en runda som va en bit över milen. Vet inte exakt hur långt men jag va ute i 1 timme och 20 min. Det va härliga kilometrar och jag kände att jag hade säkert kunnat springa vidare. Men kände att nej nånstans får det räcka. Men jag fick till en bra runda. Med även lite skog och grus. Men det va lite mörkt i skogen även om jag tog den typ sist. Men jag snubblade i alla fall inte och det är ju tur det. 

Sen blev det att gå lite snabbt ner till Ica och sen äta frukost och kolla på tv samtidigt. Så härligt att få äta frukost i lugn och ro. Det va jag min gröt och en kopp kaffe. Lyxade även till det och hade köpt färska fikon som jag hade på finncrisp. 

Men nu är jag nere i Ösmo. Vi har fikat och kollat på Kalle och alla hans vänner. Nu väntar det mat och sen kommer tomten. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0