Gott nytt år

Jaha då va det då dax för dagen med ett jätte stort D. Nyårsafton. Det är dax att ge en massa nyårslöften om att man ska ta tag i sitt liv och att man ska börja träna och det ena med det andra. Men jag brukar inte ha några nyårslöften. Jag tränar redan och ska fortsätta med det och planeter inte att sluta upp med det.  Nej jag ska fortsätta att fokusera på att må bra och på att göra saker som får mig att må bra. Det här året har vart ett ganska så bra år. Om det har vart bättre än 2013 vet jag inte. Men det har i alla fall vart bättre än både 2011 och 2012. För det va två riktigt jobbiga år. Med mycket dåliga dagar och där jag har mått väldigt dåligt. Men sen efter det har åren bara vart såå mycket bättre. Så hoppas på att 2015 blir ett bra år det oxå.

Men ja jag började min morgon idag med att jag gick upp lite sådär obehagligt tidigt. Haha känner mig redan trött ( som vanligt då helt enkelt ). Klockan ringde 05:30. Det va bara att stiga upp och ta på sig löparkläderna och att sen ge sig ut i spåret. Det va lite måddigt så det kändes mest som att jag sprang ett steg fram och två bak. Men ja jag kom fram och runt i alla fall så helt stilla stod jag i alla fall inte. Jag sprang min runda på 1 mil och sen la jag till extra bit så blev kanske en runda på 14-15 km. En bra start på dagen helt enkelt. 

Sen har jag jobbat Idag oxå. Hehe japp det ca lika bra. Det va jag och Bertil som krigare hela vägen till kl 17:00. Det va inte direkt överdrivet mycket att göra. Utom snarare väldigt lugnt. Men det gjorde inget för vi passade på att inventera. Jag har blippat alla bågar som vi har i butiken. Det tog sin tid. Haha jag kommer säkert typ ha träningsvärk i vänster pekfinger i morgon efter allt blippande. Men annars så gick det mycket bra. Men det kändes lite som när man går på mässa och hör det där blippande ljudet överallt hela tiden. Sen har vi skrivit in alla vätskor och linser manuellt och det va lite pyssel att hitta alla. Men vi lyckades. Tur att man har ganska så stor koll på hur allt registreras in. Annars så är det inte helt enkelt. Men det gick bra tyckte jag.

Men ja nu sitter jag på t banan på g iväg på kalas. Glitter klänning är på, högklackat är på, pumps är med, håret är i en munk, smink är på, alla smycken är på. Jag ser ut som en diskokula. Jag är redo. Redo för kalas och redo för att ha kul. Men ha det såå bäst för det hoppas jag på att jag kommer att ha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0