Härliga fredag

Jag har bara ett ord för dagen discofredag. Det är en helt fantastisk discofredag idag. Igår avslutade jag dagen med att köra ett bodypump pass. Det va några veckor sen som jag körde pump och ja det kändes både igår och i morse när jag sträckte mig efter mobilen för att stängs av alarmet. Det gick som en stöt igenom kroppens muskler av träningsvärk i olika muskler. Härligt. Då har man i alla fall hittat kontakten med nån muskel ;). Men förutom att jag hade träningsvärk så kände jag mig pigg. Pigg och glad. 

Så jag började min morgon med att åka in till sats Regeringsgatan för att köra ett Grit strength pass. Men innan det så körde jag lite på gymmet.  Blev att köra stora övningar som involverar många små och stora muskler. Bulgariska utfall med en ketterbells i varje hand. En ut av mina favo övningar. Det är jobbigt och man får bra kontakt med ben, rumpa och lår. Sen körde jag raka marklyft, armhävningar och militär press med en ketterbells i varje hand. Sen körde jag Grit passet. Det va precis så härligt jobbigt och svettigt som det ska vara. 30 min skäckblandad förtjusning. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det har rullat på bra och vart lagom mycket att göra. Vi har sålt bra och det är alltid kul. Men nu blir det att göra fredag. Mysa ner sig i soffan och bara ta det sådär lugnt och skönt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0