Lite snabbt

Tänkte bara lite snabbs sådär skriva några rader. Det känns just nu som att jag inte riktigt har den tiden för att skriva. Vad gör jag i stället då. Ja du. Försöker dom helt enkelt att ha ett liv utanför. Det går sådär. Nej men det har vart mycket på jobbet som såklart är super roligt. I måndags va det bara jag och Bertil som krigade. Men det gick så bra så. Vi vet vart vi har varandra och det va inga problem. Han sitter i rummet och jag sköter butiken. Vi ser till att vi får gå och äta, fika och på toa ibland ;). Gud för flera år sen när vi va bortskämda med mycket folk så hade det här vart otänkbart. Haha då tyckte man att man va få om man va två över lunchen. Nu är vi många om man är två över lunchen. Men ja som sagt va vi har sålt riktigt bra. Bara på dom här två dagarna så har vi sålt för nästan hela veckan. Och det är kul. Jag blir mycket mer taggad när det är mycket och göra än när det är lugnt. 

Sen blev det stallet i måndags och svängde super duper snabbt in till mamma och pappa och lämnade lite saker och pratade med dom innan jag åkte ner till stallet och red på Iran. Ååå vad jag gillar den där lilla ponnyhästen han är ju bara så helt fantastisk. Sen blev det att hem och dö i sängen. Såå trött. 

I morse så började jag dagen på gymmet. En bra start på dagen helt enkelt. Så skönt att ha det gjort på morgonen. Men nu ska jag ta och sova. Jag ska upp tidigt i morgon och då pratar vi tidigare än vanligt för jag ska nämligen till sats innan jag ska iväg på en kurs uppe på synsams huvudkontor. Ja jag vet det låter jätte seriöst och ja det är seriöst oxå. Men ska samtidigt bli kul och lite nervöst. Vi ska hålla i en presentation och ja jag är inte så bra på att prata in för folk. Jag börjar ju mest bara och stamma och titta ner i golvet på mina egna skor. Och det brukar aldrig vara en bra presentation. Men jaja jag får se det som en rolig sak då helt enkelt. Sen ska vi gå ut och äta. Får se om dom har nån kaninmat till mig ;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0