Marklyfts måndag

I dag så började jag min morgon på gymmet. Det va helt enkelt en grymt bra start på dagen. Kände mig dock ganska sö trött och hade sovit dåligt under natten kände mest att jag bara höll på och snurra runt. Och när klockan sen ringde så kändes det knappt som att jag hade sovit en blund. Men men det va bara att kliva upp och att bege  sig till gymmet. 

Jag började med att köra marklyft blandat med militärpress med ketterbells, olika övningar för axlar och rygg med fria vikter. Jag testade att köra marklyften med olika grepp med höger och vänster hand. Den ena hade framåt grepp och den andra bakåt. Det kändes bara så mycket bättre. Fick ett så mycket bättre grep och det kändes inte alls som att jag bara höll på att tappa stången hela tiden. Kände mig stark och hade bra teknik så körde på ett PB i marklyft. Så kul. Och det känns absolut som att det finns mer att hämta. Men som sagt va jag vill skynda långsamt. Mitt mål är att bygga nån typ av muskel och inte att skada mig. 

Efter detta så körde jag 4 set av följande övningar frivändndning och knäböj, frivändning och press och sen militärpress. Jag började med bara stången och ökade sen på med 2,5 på varje sida och sen med 2,5 + 1,25 på varje sida och avslutade sen med 5 kilo på varje sida. Sen avslutade jag med att bara köra militärpress då hade jag stången som vägde 20 kilo + 5 + 1.25 på varje sida så totalt blev det 32,5 kilo. Även detta är ett PB. Men även där finns det mer att ge. Sen avslutade jag passet med att köra lite core med en boll och en 10 kilos viktplatta. 

Men annars så har det gått bara bra och jobbat. Men det va jätte kallt. När jag kom till jobbet va det 14 grader. Men efter att ha kört med en massa olika element så kom vi upp i 18 grader emot slutet ut av dagen. Men annars så va det ganska så lugnt och tråkigt idag. 

Nej men lite frivändningar med stång va det jag hade kört idag ja



Haha nej men lite marklyft va det ja. Och för den som undrar så ja tanken va att ha klänning på nyår. Men känns just nu som att det mer kommer att bli mjukisdressen på nyår ;)

Avslutade dagen med att vara lite smått galen och gav mig helt enkelt ut och sprang en runda. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0