Onsdag

Ojojoj nu va det några dagar sen som jag skrev men jag lever och mår bra. Jag har bara vart ganska så trött och senil. Vad har jag då gjort. Ja förutom att jobba så har det blivit en del träning på gymmet. Jag vill ut och springa men vädret är så jävla deprimerande så håller mig helst inomhus. Men i måndags så blev det träning på gymmets gym. Jag trivs bättre och bättre där ute bland fria vikter, skivstänger och ketterbells. Har kört både squat, chins, pullups, armhävningar, marklyft, dips, thrusters, clean press, militär press och en massa mer. Känns kul för jag märker hur jag blir både starkare och framför allt säkrare. I måndags så hade jag personbästa på squat. Kände mig även säkrare i dom andra vikterna och då vågade jag mig på att köra personbästa. Sen klarade jag även av att göra en pull ups utan gummiband. Helt jävla otroligt galet. Men det är ju ingen strikt utom jag får gunga lite fram och tillbaka för att sen få fart och komma upp. Men ändå. Utan gummiband. Det går framåt. 

Sen så har jag ridit. Fick rida min älskade lilla ponnyhäst Iran. Han är ju bara för söt och bra gick det oxå. Så det va jätte kul. 

Men nu sitter jag på jobbet och bara väntar på att få sluta. Det har vart ganska mycket att göra idag och vi har sålt bra. Så det är jätte kul. Men det har oxå vart galet kallt. Jag har haft på mig lika mycket kläder som när det är riktig vinter ute. Det har vart linne, tröja, kofta och kavaj. Hela dagen. Och jag har inte vart för varm. Helt galet. Vad ska jag ha på mig i vinter. Det känns inte som att jag brukar frysa riktigt såhär mycket. Undrar om det har med mitt låga blodtryck att göra. Eller att jag helt enkelt inte har någon blodcirkulation i kroppen över huvudtaget. Tur att man inte röker för då skulle man väll ha förvandlats till en iskub vid det här laget. 

Men ja i morgon är jag ledig och det ska bara bli såååå skönt. Jag ska ta det lugnt och träna. Sen blir det till att jobba lördag och sen åka ner till Ösmo för luciamys med tjejerna. Ska bli super kul. Och på söndag är det julbord med jobbet. Mycket trevligt som händer den här helgen och det gillar vi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0