Så mycket bättre

Idag så känns det bara så mycket bättre. Ångesten är inte lika hög utom på en betydligt bättre nivå. En mer normal nivå. Jag har sovit gott och igår innan jobbet så blev det träning. Blev att köra squat med skivstång och ökade på vikt efter vartannat set. Där emellan så körde jag pull ups, chins, militär press med ketterbells och axelpress med hantlar. Jag känner mig både starkare men framförallt säkrare i mina squat. Jag kan komma djupare ner och vara säker på att jag kommer upp. Det va jobbigt men det va ska det vara oxå. Jag avslutade hela passet med att köra lite core övningar. Ett bra pass på gymmet helt enkelt. 

Sen har jag jobbat och ja det hände väl inte så mycket roligt just nu. Varken roliga saker eller tråkiga. Utom det rullar mest bara på. 

Men efter jobbet idag så tänkte jag att jag skulle ge mig ut och springa en runda. Det va ju i helgen som jag va ute senats och kände att jag vill ge mig ut och springa idag oxå. Såå skönt när man väl har tagit dom första stegen och bara börjar att springa. Känner hur pulsen höjs och allt känna vara så mycket bättre. 

Fick en liten julklapp från synsam skickad till oss idag. Haha att försöka och banta på det här företaget är ju helt omöjligt. Det blir till att bada i vassen i år igen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0