Tisdags squat

Ja jag börjad dagen på det absolut bästa sättet nämligen på gymmet. Jag kan ju säga som så att det va inte överdrivet mycket folk. Det brukar ju oftast vara väldigt lugnt på mornarna. Men i te såhär lugnt. Det va typ jag och en till sen kom det några fler. Men ja det va ju inte så att man behövde köa. Man hade snarare fri tillgång till allt. Sååå skönt. Jag körd squat, chins, pull ups, hantelrodd, dips och armhävningar. Körde en del pull ups utan band och tog. Mig upp på bara ren jävla vilja. Men upp kom jag. Och ja det känns redan i mina golfbollsbiceps ;). Sen passade jag på att smacka på med PB på squat. Klarade av att köra som Max 62,5kg. Det är ju kanske inget att skryta om men det känns bra. Eller det känns kontrollerat. Jag vågar inte lassa på för mycket ifall det är så att jag inte orkar så behöver jag nån som kan stå bakom och assistera. Man kan ju oxå bara släppa stången men det känns inte som nått roligt alternativ. 

Det märks att jag har börjat att köra mer och mer på gymmets gym. Jag har blivit så mycket starkare, stadigare och säkrare. Jag orkar göra pull ups utan gummiband inte många men det är fler än innan då klarade jag ingen. Jag klarar av tyngre både i squat och marklyft. Det är bara såå kul. 

Sen så körde jag en ny övning idag oxå. Det gick väll sådär. Det är en övning som heter overhead squat. Det går ut på att man ska ha stången överhuvudet och sen gå ner i ett squat samtidigt. Jag tänkte att jag börjat med bara stången som väger 20 kg. Haha det va ju ett skämt. Jag fick upp stången på raka armar och känner redan här att hmm hur ska detta gå. Jag försöker och gå ner i ett knäböj och känner att nej det här går inte. Får ge upp och ta en lättare stå. Går till dom färdiga stängerna och tar en som väger 15 kg. Börjar om det känns bättre. Kommer ända ner och där tog det typ stopp haha höll typ att ramla baklänges. Men lyckades på nått sätt parera upp det och kom sen upp igen. Men kände att jag får typ hämta alla stänger som jag kan hitta för att hitta en bra passande vikt. Hämtar både 10 och 12 kg. Körde några reps på vardera vikt och när det kändes kontrollerat så gick jag på 15 kg igen. Den här gången gick det så mycket bättre. Men oj vad jag måste öva mer på den här övningen. Det är en svår övning och speciellt om man som jag är ganska så stel i bröstryggen. Men ja övning ska ju nån typ av färdighet. Så hoppas att även detta kan gå bättre. 

Men sen så har jag vart på jobbet och krigat. Vi ska snart ha inventering så vi har idag räknat en del saker idag som vi kunde börja med. Det kommer nog att gå mycket bra i morgon. Men i morgon är det nyår och jag ska börja sista dagen på året med att jobba. Det blir jag och Bertil. Sen ska jag göra mig i ordning på jobbet för att sen åka vidare direkt till middag och kalas. Det ska bli såå kul jag är såå taggad =). Ska bli kul att träffa lite olika, nya och roliga människor. 

Men nu sova så att man orkar upp i morgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0