Bättre dag

Idag har vi en såå mycket bättre dag. Den började mycket bättre och verkar även sluta på ett bra sätt. Jag började med att köra ett cykelpass på sats zenit. Det blev ett jobbigt, utmanande, svettigt, mjölksyrande och väldrigt roligt pass. Efter cyklingen så tog jag och körde lite marklyft, rodd, drag med hantlar och sen lite olika övningar med gummiband för ryggen. Jag försöker och lägga lite mer fokus på ryggen nu när jag kör egen träning. I och med att jag står så mycket som jag gör på jobbet så är det viktigt att ha en stark rygg. Och en stark rygg får man igen att träna just ryggen ;). Så japp lite mer fokus på kroppens baksida. 

Sen blev det att duscha och åka till jobbet. Det gick bra och jobba idag. Det va inte överdrivet att göra men inte helt sten dött eller. Utom det rullade på bra. Vi va bara tre stycken idag. Och jag jobbade till 19:00. Men då hände det inte så mycket. 

Sen så har min syrra flyttat oxå till Karlstad för hon ska plugga så. I måndags gick flyttlasset och idag kom mamma och pappa hem. Det hade gått så bra så. Jag behövde inte hjälpa till vilket jag kännde mig ganska så tacksam för. Men jag erbjöd mig ju såklart att hjälpa till. Men det behövdes inte. Så ja nu kommer hon att bo där ett tag. Känns lite konstigt. Även om vi inte brukar ses så ofta så ses vi alla fall ibland. Och så är det lite så att man vet att hon bor i Stockholms området och att om man vill ses så är det bara att ta pendeln och åka. Men nu är det lite längre och lite svårare och ses. Men hon kommer ju hem till sommaren och så då får vi ta och ses nån gång :)

Sen har jag oxå shoppat. Åååå jag älsk-hatar sportamores hemsida. För det finns så otroligt mycket snygga och bra träningskläder. Dom har fått in sååå sjukt mycket nyheter och jag hittade ju snabbt ett par tajts som jag blev kär i direkt och bara kände det där begäret. Det där jag måste bara HA begäret. Vad göra????? Jo klicka hem direkt och tur att jag va snabb för nu är dom helt slut i alla storlekar =). Nu väntar jag bara med spänning på att dom ska komma hem. Jag hoppas på att jag kommer och se sådär sjukt snygg ut i dom. Och känna mig sådär härligt fjärilslätt i dom. Och inte se ut som en stor, fet och tung insekt som ligger på rygg och är så tung att den inte kan ta sig runt. 

Sen har jag inte gjort så mycket mer än duktigt en sån sjukt god smoothie. I den hade jag 1 banan, 1 msk hampa protein, 1 dl frysta hallon, 65 gram bladspenat och sen 1 dl kokosmjölk. Den blev helt fantastiskt god =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0